Mi a neve annak a játéknak amit a kiságy felé kell tenni és zenél és forog? Hol lehet venni? és mennyibe kerül? Nincs véletlen valakinek egy eladó?
Szia!
Igen a vaterán és a teszveszen is van,de kb.olyan árban mint a boltban!
Mi itt vettük,és nem volt soha semmi baja,ráadásul rngeteg mindenük van,nagyon aranyosak és az árak is elfogadhatóak!A zenélö forgó kiságyra is 2800ft-tól vannak!
Nekünk olyan van amin kis kutyusok forognak plüssbál és nagyon aranyos dallamot játszik!
Remélem találsz vmilyet,ami neked is tetszik!
Szia! Nekünk ilyen van, és itt vettük mi is:
Szerintem nem túl drága, és ha felhúzzuk, több mint 2 percig megy egyfolytában. A lullaby zenéjét játsza.
Előzőnek: Én már akkor akartam feltenni, mikor hazajöttünk a kórházból, de rájöttem, hogy felesleges. Kb 1,5 hónapos korában tettük fel a kiságyra, nem túlzottan érdekelte. Most kezdte értékelni 2,5-3 hósan, viszont elaladni? Dehogyis... dumál nekik, kacarácszik, figyeli követi a szemével, és ha lejár, követeli, hogy húzzam fel mégegyszer.... :o) Így legalább ilyen kétperces dolgokat tudok itthon reggel csinálni, mint felöltözés, mosakodás, beágyazás, reggeli, stb.... :o) Bocs az offért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!