Félek a bejárástól! Mindjárt itt a gimnázium. Adnátok tippeket? Ti hogy bírjátok suliidőbe?
Sziasztok! Bejárós leszek, ami így fog kinézni: reggel 10 perc séta, 20 perc vonat, 15 perc villamos. Hazafele szintén, és napi kb. 6-7 esetleg 8 órám lesz. 3-fél négy körül érek majd haza. Félek, hogy nem lesz időm semmire sem, és hogy lefogok rontani.. (angol szakon leszek) Nagyon félek attól is, hogy nem fogom bírni. :S És hogy mindig rohannom kell majd, + este 8kor még tanulni fogok.. Mondjatok légyszi valami bíztatót! Köszönöm ♥
(Tudom, még van egy kis idő suliig, de már ezeken gondolkozom)
15/L
Én 20percre lakom a sulimtól és a különórák miatt este 5-6 körül érek haza,7kor már bent vagyok suliban(leckét másolni:DDDDDDDD meg mi fél 8kor kezdünk)
Úgyhogy én perpill irigykedem a helyzetedre,hogy neked ennyi szabadidőd lesz.:)
Hidd el, lehetne rosszabb is!
Én negyven percet vonatoztam, 10 percet héveztem, és 20 percet sétáltam össz vissz. Nem volt egy leányállom, de kilehetett bírni. Amúgy is ideális hely a vonat a tanulásra, ha épp tudtam, hogy még van mit készülnöm, akkor ott olvastam át még párszor az anyagot.
Szia!
Én most leszek tizenegyedikes. Már kilencedikben is az volt, hogy reggel 3/4 hatkor kell kelnem, mert a 6:20-as busszal kell mennem suliba. Délután pedig én örülnék neki, ha legrosszabb esetben fél négykor érek haza. Ha nekem 6 órám van egy nap, akkor is háromra érek haza!!! Szóval örülj... Ha hét órám van, akkor a rossz közlekedés miatt is várnom kell a buszra több, mint egy órát (háromnegyed háromkor van vége a 7. órának nálunk, és négykor jön csak busz). Szóval, én kilencedik-tizedikben is heti háromszor fél ötkor, heti egyszer háromkor, heti még egyszer pedig 6-ra értem haza. Plusz kedden és csütörtökön, kellett még mennem edzésre, úgy, hogy kedden haza sem tudtam menni edzés előtt.
És akkor hazaértem átlag 6-ra, vacsiztam, és kb. hét óra volt, mire nekiálltam tanulni!!! Kilencedikben is!!!
Én a te helyedben örülnék, hogy legrosszabb esetben is fél négyre hazaérek... :) Fel a fejjel! :)
Szia! A bejárás dologhoz nem nagyon tudok hozzászólni, közel lakom a sulihoz. Ha nem késed le a csatlakozásokat, ez tényleg nem sok idő.
Viszont arra szerintem simán számíthatsz, hogy lesz 8 órád, nekem 9 is volt, egy másik kilencedikes osztálynak meg 10. :D De bátorság, ők is túlélték, felesleges előre rágörcsölnöd. Lesz időd ugyanúgy mindenre, mint előtte.
15/L (most megyek tizedikbe, szintén nyelvi szak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!