Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Félek a bejárástól! Mindjárt...

Félek a bejárástól! Mindjárt itt a gimnázium. Adnátok tippeket? Ti hogy bírjátok suliidőbe?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Bejárós leszek, ami így fog kinézni: reggel 10 perc séta, 20 perc vonat, 15 perc villamos. Hazafele szintén, és napi kb. 6-7 esetleg 8 órám lesz. 3-fél négy körül érek majd haza. Félek, hogy nem lesz időm semmire sem, és hogy lefogok rontani.. (angol szakon leszek) Nagyon félek attól is, hogy nem fogom bírni. :S És hogy mindig rohannom kell majd, + este 8kor még tanulni fogok.. Mondjatok légyszi valami bíztatót! Köszönöm ♥

(Tudom, még van egy kis idő suliig, de már ezeken gondolkozom)

15/L

2014. aug. 11. 14:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez a 45 perc utazás majdnem átlagosnak mondható. Ne úgy gondolj rá, hogy napi 2szer 45 percet elveszetsz az életedből, lehet telefonozni, olvasni, zenét hallgatni stb.
2014. aug. 12. 16:55
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Megnyugodtam :) Jöhet még :)
2014. aug. 12. 19:33
 13/15 anonim ***** válasza:
48%
Édesem, negyed órára lakok a sulitól és reggel 9től este 6ig ott vagyok. Mikor általános iskolás voltam és fél3ig voltam iskolában :D Ne hisztizz
2014. aug. 12. 19:56
 14/15 anonim ***** válasza:

Én Budapesten tanulok és a sulim kb. 45-50 percre van tőlem (busz+metró+másik metró+gyalog)...

Reggel 5.40kor kelek és ha csak 7 órám van, akkor fél négy körül érek haza. De általában van valami elhúzódás, vagy sulis szakkör, ilyesmi. Sőt, tavaly csütörtökönként suli után rohantam külön rajzra, ahonnan este 8kor értem haza. És mindig pénteken írtunk vagy 3-4 dogát...

Idén még önkénteskedni is fogok suli és rajz mellett és lehet, hogy érettségi előkészítőre is megyek, és/vagy nyelvtanfolyamra.

Úgyhogy hidd el, nem vagy egyedül. Én is megoldottam és meg is fogom, és te is! Hajrá! :)

17L

2014. aug. 13. 01:02
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2014. aug. 13. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!