Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért van ez? Hogy legyen...

Miért van ez? Hogy legyen több önbizalmam?

Figyelt kérdés

Hogyan legyen több önbizalmam?

Egyszerűen ha a tükörbe nézek,arra gondolok hogy milyen ronda vagyok...és hogy nem lehetek elég jó senkinek se...hiszen kinek lenne szüksége..vagy ki szeretne egy ilyen ronda lànyt.

Sokan mondják hogy nem vagyok csúnya,és hogy szép vagyok,de én egyszerűen nem tudom elhinni,hiszen én nem így látom.

2014. nov. 14. 18:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Sztem egyszeruen sz@rd le, nem foglalkozz azokkal a reszekkel, amit csunyanak erzel magadon. Talalj vmit, ami szep, neked tetszik. Másrészt a kisugarzas sokkal fontosabb, mert ha ugy mesz, h a homlokodra van irva, h "csunya vagyok", mindenki eszreveszi, h "hat ebben a lanyban van vmi hiba.." de ha elegedetten, boldogan es azzal a tudattal mesz, h "en szep vagyok", akkor maris 10000000x szebbnek tunsz;) remelem vmennyit segitettem:*
2014. nov. 14. 19:08
 2/5 anonim ***** válasza:
jaa, es meg az, h ne akarj masoknak megfelelni, nem kell magadra eroltetni vmilyen stilust, ami meno, hanem legy onmagad, viselj azt, ami tetszik neked;)
2014. nov. 14. 19:09
 3/5 anonim ***** válasza:

Talán hidd el hogy szép vagy ha azt mondják... mert aki csúnya annak nem szokták mondani.

Amúgy meg ha valami nem tetszik magadon akkor változtass rajta.

2014. nov. 14. 20:29
 4/5 anonim ***** válasza:

Na ez a tipikus bullshit amit ti előadtok szegény lánynak.

Kérdező: Küldj egy képet és mi megmondjuk hogy szép vagy-e, átlagos, vagy kis igényességgel vagy stílus váltással szép is lehetnél. De lehet eleve szép vagy. De így látatlanba ne várj értékes véleményt, csak habiszti szövegeket.

2014. nov. 17. 12:55
 5/5 anonim válasza:
szép vagy nyugi
2014. nov. 25. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!