Mit csináljak h nagyobb legyen az önbizalmam? (többi lent)
annyira idegesitő hogy csúnyának látommagam pedig sokan dicsérnek hogy szép vagyok meg ilyenek de egyszerűen én nem azt látom h szép vagok hanem h ronda...
de vannak olyan napok amikor eltalálom a ruhámat és a sminkemet meg a hajamat (ezt a legnehezebb) és akkor annyira boldog vagyok hogy végre érzem azt h nem vagyok ronda ...
csak sajnos kevés ilyen nap van mert általában nem látom magam szépnek...
a többiek azt mondják kicsi az önbizalmam és azért van ez az egész... mit csináljak h legyen nekem is önbizalmam?
a válaszokat nagyon szépen köszönöm:)
Halgass azokra akik azt mondják hogy szép vagy :) nekem is szokták mondani hogy szép vagyok, pedig magamat nem látom annak.
Öltözz úgy ahogy szeretnél, azt ami szerinted jól áll neked és légy magabiztos :) (egyébként neked még könnyebb, mert neked mondják, hogy szép vagy, gondolj bele, milyen nehéz lehet annak elfogadni magát, akit esetleg csúfolnak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!