Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ti szoktatok a zarában vásárolni?

Ti szoktatok a zarában vásárolni?

Figyelt kérdés

2014. nov. 6. 14:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem, mert nincs ra penzem, es gyakorlatilag ugyanazt lehet kapni olcsobb boltokban is.
2014. nov. 6. 17:11
 2/5 anonim ***** válasza:
81%

Néha, főleg leárazáskor éri meg, bár mostanában tényleg nagyon drága lett, és a minőség sem annyira szuper, mint régebben (legalábbis szerintem).

Az alapdarabjaikba viszont szerintem megéri befektetni, pl a ballonkabátom, amit 7 éve vettem, szinte makulátlan állapotban van, pedig elég gyakran viselem (akcióban 8-9 ezer volt, ha jól emlékszem)

De vettem már kis fekete ruhát, tényleg jó minőségű vastagabb anyagból, télen nagyon hasznos, hétköznapra és színházba, alkalmakra is jó választás+nem is fázok meg benne, ezt 2 éve szereztem be, kb 10 ezerért. (szintén egy leárazás alkalmával)

Szerintem apróságokat (pólókat, blúzokat, stb) nem éri meg ott venni, mert erősen túlárazottak, és nem is annyira jó a minőségük.

2014. nov. 6. 18:16
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem szoktam, szerintem iszonyú drága és annyira nem is tetszenek a cuccaik.

25N

2014. nov. 7. 01:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Nagyon szeretek ott vasarolni, annyira tetszenek azok a ruhak! Nagyon sok ruham onnan van, szoval, ha te szeretnel ott vasarolni, de elotte erdekelt masok velemenye, akkor en tenyleg csak ajanlani tudom. Szerintem nagyon jo minosegu ruhaik vannak, es en nem tartanam draganak sem (de nyilvan nem mindenki engedheti meg magadnak, olyan kozepes kategoria arban).
2014. nov. 8. 19:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is nagyon jó minőségű cuccok vannak. Az árak (álalában) reálisak, persze vannak kivételek. Én a basic darabokat is mindig ott veszem meg (sima póló, top, hosszúujjú), azokhoz 2-3 ezer forintért hozzájuthatsz és jó a minősége, nem úgy, mint mondjuk egy Bershkának.
2014. nov. 29. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!