Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Zarában szoktatok gyermeketekn...

Zarában szoktatok gyermeketeknek vásárolni?

Figyelt kérdés
Esetleg cipőt vettetek már ott?Milyen minőségű?
2010. dec. 22. 17:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Zarában cipőt ne!!

Nagyon szeretem a ruháikat, szinte mindig ott vásárolok, de a cipőik nem jó minőségűek. Az én 16E-ért vett magassarkúm két hónapig bírta, barátnőm balerinacipőjének a talpa 5 használat után elkezdett lejönni.

Igaz, ezek felnőtt cipők voltak, de gondolom akkor a gyerekeknek tervezettekkel is ugyanez a helyzet.

Szépek a cipők, mert tényleg azok, de nem érik meg az árukat. Annyi pénzért inkább vegyél egy adidast, converset vagy bármilyen más, strapabíróbb, márkásabb cipőt.

2010. dec. 22. 17:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Egyet értek az első válaszolóval!
2010. dec. 22. 18:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem eddig egy zarás cipővel sem volt ilyen problémám. (akkor szerencsém volt) Lehet benne valami igazság hogy nem jó minőségű, mert aránylag olcsóak, más cipőboltban duplájába kerülne egy hasonló kinézetű cipő. Gyerekruhát már vettem ott, de gyerekcipőt még nem.
2010. dec. 22. 19:02
 4/4 anonim ***** válasza:

Én vettem már ott cipőket a kisfiamnak,mert nagyon kis vagányak és divatosak! : )

Minőségre a Siesta és kínai között van félúton,tehát nem a legjobb,de nem is gagyi.Mondjuk az ára is pont ennek felel meg.

2010. dec. 27. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!