Szoktatok csak úgy játékot vásárolni a gyermeketeknek?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy alkalmon kívül, csak úgy hogy meglátod és megtetszik(neked), és megveszed neki.Már másfél éves a fiam, de elejétől fogva mániám a játékvásárlás.Persze van hogy csak 500 ftos, de megtetszik és megveszem.Na nem minden nap, de havonta 1*2*biztos.Már majdnem olyan mintha magamnak venném:-)Bár van amelyikkel én is szívesen játszom, persze csak a fiam társaságában.2011. febr. 19. 13:46
2/13 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok. Ha megyek nagybevásrolni mindig hozok valamit haza a fiúknak. Hol játék, ha csak egy kicsi autó is, hol egy -egy ruha...:)
3/13 anonim válasza:
Persze... pláne, hogy nem csak szüli- és névnapkor, illetve Karácsonykor unja meg a régieket. :) Folyamatosan más dolgok érdeklik, ahogy fejlődik, így muszáj mindig valamit újítani.
4/13 anonim válasza:
Persze ha látok valami jót és megéri,akkor megveszem.
5/13 anonim válasza:
Én minden hónapban veszek neki ha megyünk a tescoba vagy valami bevásárló központba :)!
Mindig veszek neki valami apróságot pedig már annyira játéka van :D
6/13 anonim válasza:
Persze :) Szerintem ez tök normális. Kislányom ápr. elsején született, és szegény csak szept. 17-én kapott volna először ajándékot, mert akkor van a névnapja? :D Ajándékozni jó. Főleg, ha az ember, a saját gyerekének ajándékozhat :)
7/13 anonim válasza:
Már hogyne vennék az én drága kislányomnak csakúgy ajándékot!Mindig szoktam, de ezért kapok is az apjától, hogy miért költök pénzt a gyerekre.hagy örüljön a drágám, ne csak karácsonykor meg alkalmakkor kapjon.Olyan jó látni, hogy egy 100 Ft os gumiállatkának is , hogy megörül.
8/13 anonim válasza:
Igen, szoktam. A fiam decemberi születésű és januárban van a névnapja, így nagyon ki lenne vele szúrva ha csak ünnepekre kapna ajándékot.
Elég szűkösen vagyunk a GYED miatt, de havi 1x veszek neki valamit. Egy új könyvet, vagy valami apróságot.
Most a héten két jó minőségű pici műanyag járgányt kapott, darabja 490 Ft volt, azóta azokkal játszik. 14 hónapos.
9/13 anonim válasza:
Minden nap megnézem a teszveszre feltöltött friss játékokat és havonta 2-3 újjat mindíg kap!Muszály frissíteni mert egy idő után megunja a régieket!Meg hát imádok "turkálni" a teszin!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!