Zaraban erdemes inget vásárolni?
Nézelődtem a világhálón s megfogott egy külföldi divatmagazin galériája, melyben ingek tömkelegét mutatták be. Eszméletlenül megtetszett a karcsúbb szabás, melyhez egy szín, esetleg némi vonalvezetés gyanánt kombinált eltérő szín. Szintén külföldi forrás által találtam ilyesmi ingeket, de nagy divatházak termékei voltak ezek (értsd: Hugo Boss, Armani, Dior, Burberry stb)
Tehát 40e forinttól kezdődnek ezek a "remekművek", de ennyi pénzt nem szívesen áldoznék bele egy ruhadarabba. Hisz, ha jó is, oly sokáig nem tart ki egy darab, ha nincs mivel váltani.
Érdekesség gyanánt Zara weboldalán ráleltem e ruhadarabokra. 9-10e forint közt vannak. Kép alapján s minőséget tekintve jónak tűnnek.
Nos, a kérdésem az lenne, mennyire bírják az utóbbi márka ingei a strapát? (szín, állag stb)
Hosszabb időre tervezem a megvételüket, így huzamosabb időre néznék elébe.
Másik alternatíva gyanánt, ha nem ezt, milyen márkát ajánlotok e téren?
Köszönöm szépen a segítségeteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!