Nagyon nagy csúnya, lógó mellem van? Kép lent
2014. nov. 1. 07:54
21/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a meg értő választ :) mit jelent az hogy tőgyek?
2014. nov. 7. 15:00
22/29 anonim válasza:
Szerintem nem szép, hanem erotikus. Nem képeslapba való, de a bimbóudvar, lógás, kék ér kombó nagyon felizgató...
24/29 anonim válasza:
igen sajnos :( de ne törődj vele :) aki szeret az igy is elfogad!!!!! ha meg nem akarsz melltartót hordani ne hordj!! amugy az sem egészséges hogy valaki állandóan melltartót hort...
25/29 anonim válasza:
neharagudj tell elegge gaz melled van. nagymell parti vagyok de ez nem szep mell. de ha neked ez pozitiv dolog akkor elmondom hogy ahogy nezegettem a kepet kezdtem felizgulni.
27/29 anonim válasza:
kep csere? en meg kuldok a farkamrol te meg azt velemenyezd
28/29 anonim válasza:
Egy nő nem attól szép,mert nagyok/kerekek és szépek a mellei.Ha a fiu/férfi szeret akkor nem hagy el ezért az apróságért. De viszont ha téged nagyon zavar akkor menj el orvoshoz és ő majd mondja atovább tehendőt hogy mit lehet vele kezdeni.
29/29 anonim válasza:
Eddig csúnyának tartottam az én mellem. Bocsi de látva tiédet megnyugodtam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!