Nagyon nagy csúnya, lógó mellem van? Kép lent
2014. nov. 1. 07:54
1/29 A kérdező kommentje:
Rudjng hogy nagyon nagy és Csúnya és Nagyon lóg és szerintem. Azért lóg mert több ideig nem hordtam melltartót! Őszintén írd le a véleményed,jöhet kritika vagy akármi! Szerinted is nagyon undorító? Mit szólnál ha a barátnődé ilyen lenne?
2014. nov. 1. 07:59
2/29 anonim válasza:
Azért egy nő nem csak mellből áll. Ettől még lehet benne sok szépség. Lehet ellen súlyozni. De hát a nők már csak ilyenek. Ha kitalálják hogy sminkelik magukat , akkor addig kenik magukra vegyi anyagokat míg tényleg csúnyák lesznek. Ismerek olyan nőt hogy addig festette a haját hogy már szinte az összes haja kihullt. Most már sapka mániás. Én ugy tudom hogy ezt a mellet nagyon könnyű korrekciós műtéttel helyre hozni. De ettől függetlenül még kompenzálhatod, kedvességgel, háziassággal, egy jó mell tartóval. De ha ezen agyalsz hogy milyen csúnya melled akkor az egész lényed az lesz.
3/29 anonim válasza:
Aha, igen.
De attól még azért egyszer pofáncsaphatnál vele;)
29/F
4/29 anonim válasza:
Nézd meg a természeti népeket, az afrikaiakat. Ez a természetes megjelenése. Mint tudod, nem esztétikai célokat szolgál, hanem az ivadék táplálására van. Egyébként meg sokféle öröklött tényező szerepel benne, nemcsak a mérete, de a kötőszövet, a bőr tulajdonságai is.
6/29 anonim válasza:
Igen, amúgy ez baromság.
E kosaras melleim vannak, amint hazaérek lekapom a melltartót mégis alig vannak megereszkedve.
7/29 anonim válasza:
hogyisvan a mondás ? tégy a melled alá ceruzát, ha nem marad meg, akkor jó
8/29 anonim válasza:
hát nem a legszebbek, de nem ezen fog múlni egy kapcsolat. ha nagyon zavar, varrasd fel vagy valami.
9/29 anonim válasza:
úgy mondják egyesek a felvarrást, mintha filléres tétel lenne
10/29 anonim válasza:
Igazából, neked genetikailag ilyen, nem a melltartó hiánya miatt, különben akkor Jennifer Anistonnak is ilyen melle lenne.
Egyébként meg mell-mell. Az a lényeg, hogy az elsődleges funkcióját ellássa és az bizony nem szexuális. Mindazonáltal, jogod van azt tenni magaddal, amit csak szeretnél annak érdekében, hogy jobban érezd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!