Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon nagy csúnya, lógó...

Nagyon nagy csúnya, lógó mellem van? Kép lent

Figyelt kérdés
[link]

#mell #csúnya #logó #nagy mell #lógó mell #cici #nagy lógó #nagy csúnya lógó mell
2014. nov. 1. 07:54
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
nyilván nem filléres dolog a mellfelvarrás, de ha valakit annyira zavar, hogy komoly lelki problémákat okoz meg ilyesmik, akkor össze tudja rá gyűjteni a pénzt. nem autót vesz, hanem felvarratja a melleit. kinek mi a fontosabb .. mert mást itt nem lehet tenni.
2014. nov. 1. 15:24
 12/29 A kérdező kommentje:
Zavar de így marad, el tudtam magam fogadni! De amúgy nem szeretem a melltartót mert ki is szokott csúszni belőle,és ezért nem hordok régóta és nem is fogok,tudom hogy emiatt lóg de ez van!milyen következménye lehet ha továbbra sem hordok melltartót?
2014. nov. 1. 17:55
 13/29 anonim válasza:
74%

Nem emiatt lóg, hanem genetika.

És ha eltudtad volna fogadni, most nem tettél volna fel ilyen kérdést.

Egyébként semmilyen következménye nincs. Viszont ha csinálsz fekvőtámaszt és mellizom erősítő gyakorlatokat, az is megemeli.

2014. nov. 1. 18:25
 14/29 A kérdező kommentje:
Annyira nagyon lóg,hogy ha melltartót hordanék az sem jó mert ki csúszik alatta azaz alul mert ugye a melltartó előre is tartja a mellet nekem meg nagyon lefelé lóg és volt hogy ki csúszott belőle lefelé magyarul le esett,és ez mind menet közben és akkor szarul éreztem magam mert ugye mindenki előtt nem állsz neki hogy vissza rakd a nagy lógó melled s melltartóba, annyira lóg hogy el ér az orromig és be is tudnám kapni a mellbimbómat, ehhez mit szóltok? És attól lóg ennyire hogy több éve nem hordok melltartót?
2014. nov. 2. 07:23
 15/29 anonim ***** válasza:
Az kizárt h megfelelő melltartóból alul kicsusszon. Itt a merevítős és a sportmelltartóra gondolok am a sportmelltartót se szereted? Az eléggé tart és tök kényelmes.
2014. nov. 2. 08:27
 16/29 A kérdező kommentje:
Semelyiket se,ezért nem hordok évek óta
2014. nov. 2. 08:35
 17/29 anonim ***** válasza:
15%
Ezt a kepet mar 4 kulondbozo kerdesben lattam ez az otodik .... Es igen rohadr csunyak a tőgyeid foleg azzal nagy érrep a bal belso reszen. Meg bazi nagy a mellbimbod. Ezen mar csak a plasztika segithet.
2014. nov. 2. 12:37
 18/29 A kérdező kommentje:
Azt nem fogom,akkor marad. Amúgy írnátok jellemzést róla? Miért szép vagy csúnya vagy mi fogott vagy nem fogott meg benne? Jellemezzétek
2014. nov. 2. 15:03
 19/29 anonim válasza:
58%
Nekem tetszik a cicid
2014. nov. 2. 21:07
 20/29 anonim ***** válasza:
65%

Igazad van ... rohadt undorito a cicid de azt mar nem is lehet annak nevezni ... ezek mar tőgyek!!! De nezd a jo oldalat nem azon panaszkodsz hogy kicsi xddd

Ja es ha az en csajomnak ijen lenne nem zavarna akkora mertekben mert nem a melleiert szeretek egy lanyt vagy a fenekeert hanem a lelkeert, a test egy masodlagos dolog ;)

2014. nov. 6. 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!