Az baj, ha kövér szeretnék lenni?
Figyelt kérdés
11 éves vagyok, és szertetnék kövér lenni.
Nem ciki?
Nem baromság?
A válaszokat előre is köszönöm.
2010. jan. 25. 16:48
21/32 A kérdező kommentje:
Rengeteg mcdonaldsos kaját, hot-dogot, és csokit.
2010. márc. 9. 11:59
22/32 anonim válasza:
Rakjál már fel egy képet magadról!
23/32 anonim válasza:
Még mindig akarsz hízni? A 141 cm és 46 kg már túlsúlyosnak számít a te korodban.
24/32 A kérdező kommentje:
Nem.
Bár elég vastag csontozatú vagyok.
2010. ápr. 4. 18:36
25/32 anonim válasza:
Szánalmasak ezek a kamu-kérdések...
26/32 A kérdező kommentje:
Nem kamu!!!!!!!
Hányszor kell még elmondanom?
2010. máj. 8. 14:03
27/32 anonim válasza:
Felraknál egy képet magadról?
Amúgy ez már tényleg sok, én 13 éves vagyok 164cm és 43 kiló... De az, hogy tömöd magadba a zsíros kajákat és a csokit hájas disznó leszel...
28/32 anonim válasza:
Szerintem nem ciki, sot en is az szeretnek lenni (egy kis hasat meg tokat, par plusz kilot)! Ettem 4 tabla csokit es hiztam 3 kilot!
29/32 anonim válasza:
Tenyleg, rakjal fel magadrol egy kepet!
30/32 anonim válasza:
Szerintem ne legyél kövér csak pár kilót szedj magadra max. 5 kiló és így csak hájas leszel az meg jobb mint ha nagy telt hasad lenne hájas legyél az jobb. Ha hájas akarsz lenni akor napi 2 tábla csokit egyél . 2 kis üveg colat meg. Keveset sportolj. Ne. Mozogj sokat. És tudod mi hizlal a legjobban : a chilis mexikon. Én azt ettem folyton a suli bufebe és 1 hónap alatt olyan hájas lettem tőle ( 28 kiló voltam és amióta azt ettem ( 1 hónapig) azóta 42 kiló lettem) meg a fornetitől is tudsz "zsirparnakat" felszedni. De a legjobban a színes energia italok hizlalnak azaz úgy mond spotitalok. Amikor sportiltalt ittam attól is hájas lettem. Szóval ezeket tudom ajánlani. ( sok egészségtelen kaja/ital + kevés mozgás = hizas ( hájas leszel ezektől de jobb mint a kövérség)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!