Kövér vagyok szerintetek?
nem hiszem hogy kövér lennél ilyen súly mellet.
ahhoz hogy kövérnek tűnj elég sz arul kéne annak a súlynak eloszlania rajtad.
dobhatnál egy comb,csípő,derék,mellbőség méretet,úgy jobban eltudnálak képzelni.
A sulyod normalis, de sok fugg attol, hogy milyen a tested. Sportos vagy, izmos, vagy nem. Szerintem ilyen sullyal akkor sem tunhetsz kovernek, ha alig van rajtad izom, inkabb tobb zsir, viszont ha erosen izmos vagy, akkor kifejezetten karcsu is lehetsz ennyi kiloval, mert az izom tobbet nyom.
Mellesleg az sem mindegy, hogy milyenek az aranyok, mert van olyan testalkat, hogy felul szinte csont es bor az ember lanya, derektol lefele meg van egy nagy popsi es vastagabb labak, ez is tunhet husinak annak ellenere, hogy sulyra nem sok.
Egyebkent en azt tapasztaltam, hogy a fiuknak a nok sulyarol nem sok elkepzelesuk van. Pl a ferjem teljesen meg volt dobbenve, hogy en 60-65 kg korul szoktam lenni, mert azt szokta meg, hogy vekony nok max 50 kiloig leteznek. Meglepodott, hogy en meg ennyivel is vekony vagyok, igaz, hogy 178 cm-hez. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!