Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kövér vagyok szerintetek?

Kövér vagyok szerintetek?

Figyelt kérdés
lány/14/160cm/50-53 kg sokan mondják hogy nem vagyok kövér de kiváncsi vagyok a ti véleményetekre is
2011. okt. 16. 17:06
 1/9 anonim válasza:
100%
Szerintem ez megfelelő súly.Nincs vele semmi baj.
2011. okt. 16. 17:10
 2/9 dirtboy ***** válasza:

nem hiszem hogy kövér lennél ilyen súly mellet.

ahhoz hogy kövérnek tűnj elég sz arul kéne annak a súlynak eloszlania rajtad.

dobhatnál egy comb,csípő,derék,mellbőség méretet,úgy jobban eltudnálak képzelni.

2011. okt. 16. 17:13
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez teljesen normális. Normális a testtömeg indexed.
2011. okt. 16. 17:15
 4/9 A kérdező kommentje:
köszi de nem tudom ti fiúk vagy lányok voltatok-e mármnit akik választ adtak a kérdésre de fiúk véleménye is érdekel
2011. okt. 16. 17:27
 5/9 dirtboy ***** válasza:
második vagyok, 22/F és sportoló
2011. okt. 16. 17:32
 6/9 anonim ***** válasza:

A sulyod normalis, de sok fugg attol, hogy milyen a tested. Sportos vagy, izmos, vagy nem. Szerintem ilyen sullyal akkor sem tunhetsz kovernek, ha alig van rajtad izom, inkabb tobb zsir, viszont ha erosen izmos vagy, akkor kifejezetten karcsu is lehetsz ennyi kiloval, mert az izom tobbet nyom.

Mellesleg az sem mindegy, hogy milyenek az aranyok, mert van olyan testalkat, hogy felul szinte csont es bor az ember lanya, derektol lefele meg van egy nagy popsi es vastagabb labak, ez is tunhet husinak annak ellenere, hogy sulyra nem sok.

Egyebkent en azt tapasztaltam, hogy a fiuknak a nok sulyarol nem sok elkepzelesuk van. Pl a ferjem teljesen meg volt dobbenve, hogy en 60-65 kg korul szoktam lenni, mert azt szokta meg, hogy vekony nok max 50 kiloig leteznek. Meglepodott, hogy en meg ennyivel is vekony vagyok, igaz, hogy 178 cm-hez. :)

2011. okt. 16. 17:42
 7/9 A kérdező kommentje:
egyenletes a testem alul is vna egy kicsi meg felül is
2011. okt. 16. 17:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Én 162/53 kg-val kövérnek érzem magam. Jó, nem kifejezetten kövér, inkább husis. Ja és anyukám szerint is le kéne adnom pár kilót. Mondjuk rajtam rosszul oszlik el (csak combon-hason van felesleg, és mellé szinte nincs mellem)
2011. okt. 30. 11:04
 9/9 A kérdező kommentje:
nekem a hasaman van egy ki a combomom de van mellem is
2011. okt. 31. 07:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!