Nagyon kövér vagyok?
Figyelt kérdés
A nyár alatt híztam 6kg-ot.:S Ugyanis Olaszországban voltam 1 hónapig és mindennap pizza, még este 10-11 körül is.:S Anyáék azt mondják,hogy így is jó vagyok. De engem nagyon nagyon zavar.:S Próbálok lefogyni, ugyanis versenyszerűen futok + atlétikára járok. De szeptember óta semmit nem fogytam. Pedig már az étrendemen is változtattam.:S
Ja és bocsi a kép minőségéért, csak webcammal csináltam.
2011. okt. 8. 19:38
1/6 anonim válasza:
Ne aggódj! Ha versenyszerűen sportolsz, nem fogsz elhízni.
2/6 Hailey13 válasza:
egészségtelen, de nem tűnsz kövérnek, de nagyon kövérnek meg biztos hogy nem:D
3/6 anonim válasza:
Hát a kép tényleg nem a legjobb, de szerintem nagyon is rendben vagy ,sőt tényleg szép és formás. A fogyás meg nem megy egyik napról a másikra, ahhoz több idő kell.
4/6 anonim válasza:
Végre egy nőis lány,és nem csintcsikó!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Egy kicsit megnyugodtam (: Mindenkinek ment a zöld kéz! (:
2011. okt. 9. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!