Az baj, ha kövér szeretnék lenni?
11 éves vagyok, és szertetnék kövér lenni.
Nem ciki?
Nem baromság?
A válaszokat előre is köszönöm.
NE EGYÉL 6 TÁBLA CSOKIT EGY NAP ALATT! halál komolyan! veseköved lesz! én tudom... nekem is 9-10 éves korom óta van! ha már hízni akarsz, vmi mással próbálkozz!
21L
Ha csak teltebb akarsz lenni, az nem baj, ne foglalkozz azzal, aki lehülyéz miatta! Régen az volt a divat; nem az ilyen nádszál csajok jöttek be a férfiaknak, hanem azok, akiken volt mit fogni.
De kifejezetten dagadt ne akarj lenni, mert ahogy fölöttem írták páran, mindenféle egészségügyi problémáid lehetnek belőle. Mondjuk ugyanez igaz az alultápláltakra is, meg azokra, akik túlzásba viszik a fogyózást. Meg kell találni a középutat :)
Szerintem kamu - valaki ki akarja figurázni a "170 centi magas vagyok és 40 kiló, szerintetek kell-e fogynom" típusú kérdéseket.
Ha meg mégsem kamu - ne sovány vagy kövér akarj lenni, hanem akarj egészséges, energikus lenni, és akard magad jól érezni a bőrödben olyan alkattal, amilyen van! Ha úgy érzed, túl sovány vagy, akkor se csokival hízókúrázz (legalábbis ne csak csokival), hanem tápláló, de egészséges ételekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!