Beszóltak az utcán hogy csúnya vagyok, mással is volt így? Akivel igen, te csúnyának tartod magad?
Figyelt kérdés
Nekem mondták már páran hogy csúnya vagyok,szinte mindig csak osztálytársak az iskolában.Én nem tartom magam csúnyának,a barátom is azt szokta mondani hogy szép vagyok,de nem tudom,végülis lehet csak nem akar megbántani vagy szeret és csak ezért tart szépnek.2014. okt. 20. 07:31
11/11 anonim válasza:
előfordult, de én elég extrém stílusú vagyok, szóval nem is csodálkozom. azon annál inkább, hogy ezek mellett mennyi embernek meg bejövök.:-D
nem tartom magam csúnyának
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!