Ha a lánynak van egy kis pocija akkor az nagyon zavaró? Fiúk, ti ezt mennyire tartjátok csúnyának?
Figyelt kérdés
160 cm és 48-50 kg körül vagyok. A lábaim vékonyak, izmosak, a karom is vékony, csak nőtt egy kis pocakom. Nem vagyok hízásra hajlamos, tehát ennél nagyobb kétlem, hogy lenne.
Tehát, szerintetek nagyon zavaró, csúnya?
2014. máj. 4. 09:39
3/19 anonim válasza:
Pocak. :DD Egye fene, elnezem. Szabad megcsikizni? :D
4/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, még várom őket!:)
#2: azt kéne, csak lusta vagyok. De lassan elkezdem.
#3: nem, nem szabad csikizni! Nagyon csikis a hasam..:D
2014. máj. 4. 09:57
6/19 anonim válasza:
Akkor nem csikizem, hanem gyenged csokokat lehellek a Pocakmanora. Hm? :-) Simogatni kell azt. :-)
7/19 anonim válasza:
Annyira bírom, mikor egyesek itt a hájas hasat "kis pocinak" állítják be.... az nem kis poci, hanem háj, és ha zavar, akkor dolgozd le.
8/19 A kérdező kommentje:
Simogatni, csókolgatni azt lehet..:)
2014. máj. 4. 10:03
9/19 anonim válasza:
Lol menjetek szobára xD
Mellesleg sztem undi :3
10/19 A kérdező kommentje:
Undi..hát jó, köszönöm a választ:)
2014. máj. 4. 10:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!