Ha a lánynak van egy kis pocija akkor az nagyon zavaró? Fiúk, ti ezt mennyire tartjátok csúnyának?
Figyelt kérdés
160 cm és 48-50 kg körül vagyok. A lábaim vékonyak, izmosak, a karom is vékony, csak nőtt egy kis pocakom. Nem vagyok hízásra hajlamos, tehát ennél nagyobb kétlem, hogy lenne.
Tehát, szerintetek nagyon zavaró, csúnya?
2014. máj. 4. 09:39
11/19 anonim válasza:
Én màst is simogatnék.....hm... Ja,szerintem nem csúnya annyira.Egy kicsit ráedzel,és màr el is tűnik. :)
12/19 anonim válasza:
Engem az zavar hogy te viszont elvárod a fiúktól a kidolgozott testet kockás hassal.
13/19 anonim válasza:
Nem is azzal van a gond hogy poci, hanem azzal hogy ha meglátom arra gondolok, ez megint egy lusta kiscsaj aki semmit nem kezd a testével, elhanyagolja, ez meg nagyon gáz szerintem... és persze fiatalon nem vagy hízásra hajlamos, de majd az leszel idővel, és ha most nem mozogsz, diétázol akkor később még nehezebb lesz elkezdeni.
14/19 anonim válasza:
oks. az nem problem! viszont ez azt jelenti, hogy semmit sem mozogsz :/ sportolj valamit! :)
15/19 anonim válasza:
13-as, nekem is az jut eszembe, hogy "lusta kiscsaj", csak ez engem be is indít és imádom az olyan lányokat :D
16/19 anonim válasza:
Ha szeret a pasid nem számít. A csajomnak is van pocakja. Ha megeszik egy pizzát úgy néz ki, mintha az 5. Hónapban lenne. Szerintem aranyos. Lehet azért, mert nagyon szeretem.
17/19 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy, de, szoktam mozogni. Csak mostanában sokat eszek és az a mozgás, úgy látszik nem elég.
Köszönöm a válaszokat!
2014. máj. 5. 09:37
18/19 anonim válasza:
velem is ugyan ez a helyzet tök vékony vagyok de hasam az van nem tudom miért rakódik ott le de nagyon nehéz eltüntetni nem sok tényleg csak egy pici de látszik és szégyellem is, de a barátom szereti
19/19 anonim válasza:
Számomra nagyon vonzó ha egy lánynak van egy kis pocija! Nálam ez alapvető "elvárás"! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!