Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha a lánynak van egy kis...

Ha a lánynak van egy kis pocija akkor az nagyon zavaró? Fiúk, ti ezt mennyire tartjátok csúnyának?

Figyelt kérdés

160 cm és 48-50 kg körül vagyok. A lábaim vékonyak, izmosak, a karom is vékony, csak nőtt egy kis pocakom. Nem vagyok hízásra hajlamos, tehát ennél nagyobb kétlem, hogy lenne.

Tehát, szerintetek nagyon zavaró, csúnya?

2014. máj. 4. 09:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én màst is simogatnék.....hm... Ja,szerintem nem csúnya annyira.Egy kicsit ráedzel,és màr el is tűnik. :)
2014. máj. 4. 10:17
 12/19 anonim ***** válasza:
57%
Engem az zavar hogy te viszont elvárod a fiúktól a kidolgozott testet kockás hassal.
2014. máj. 4. 10:39
 13/19 anonim ***** válasza:
34%
Nem is azzal van a gond hogy poci, hanem azzal hogy ha meglátom arra gondolok, ez megint egy lusta kiscsaj aki semmit nem kezd a testével, elhanyagolja, ez meg nagyon gáz szerintem... és persze fiatalon nem vagy hízásra hajlamos, de majd az leszel idővel, és ha most nem mozogsz, diétázol akkor később még nehezebb lesz elkezdeni.
2014. máj. 4. 12:30
 14/19 anonim ***** válasza:
oks. az nem problem! viszont ez azt jelenti, hogy semmit sem mozogsz :/ sportolj valamit! :)
2014. máj. 4. 22:13
 15/19 anonim ***** válasza:
13-as, nekem is az jut eszembe, hogy "lusta kiscsaj", csak ez engem be is indít és imádom az olyan lányokat :D
2014. máj. 4. 22:56
 16/19 anonim ***** válasza:
Ha szeret a pasid nem számít. A csajomnak is van pocakja. Ha megeszik egy pizzát úgy néz ki, mintha az 5. Hónapban lenne. Szerintem aranyos. Lehet azért, mert nagyon szeretem.
2014. máj. 5. 06:48
 17/19 A kérdező kommentje:

Az a helyzet, hogy, de, szoktam mozogni. Csak mostanában sokat eszek és az a mozgás, úgy látszik nem elég.

Köszönöm a válaszokat!

2014. máj. 5. 09:37
 18/19 anonim ***** válasza:
velem is ugyan ez a helyzet tök vékony vagyok de hasam az van nem tudom miért rakódik ott le de nagyon nehéz eltüntetni nem sok tényleg csak egy pici de látszik és szégyellem is, de a barátom szereti
2014. máj. 5. 12:07
 19/19 anonim ***** válasza:
Számomra nagyon vonzó ha egy lánynak van egy kis pocija! Nálam ez alapvető "elvárás"! :))
2014. máj. 5. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!