Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Beszóltak az utcán hogy...

Beszóltak az utcán hogy csúnya vagyok, mással is volt így? Akivel igen, te csúnyának tartod magad?

Figyelt kérdés
Nekem mondták már páran hogy csúnya vagyok,szinte mindig csak osztálytársak az iskolában.Én nem tartom magam csúnyának,a barátom is azt szokta mondani hogy szép vagyok,de nem tudom,végülis lehet csak nem akar megbántani vagy szeret és csak ezért tart szépnek.

2014. okt. 20. 07:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem azért szóltak be egy ideig, hogy fehér a bőröm, mért nem napozok. Vadidegenek Budapesten!

Mondd vissza, hogy jogod van csúnyának lenni, le lehet kopni!

2014. okt. 20. 07:54
 2/11 anonim ***** válasza:
előfordult már, hogy beszóltak. nem vagyok csúnya, szerintem csak irigységből, vagy részegek voltak. :)
2014. okt. 20. 08:28
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
100%, hogy nem vagy csúnya. hány éves vagy? ha csúnya lennél biztos nem lenne ilyen kedves barátod.
2014. okt. 20. 08:29
 4/11 anonim ***** válasza:
Így még nem, de mikor tinik voltunk, mindenkit dicsértek, mindenkinek dudáltak meg füttyögtek, csak nekem nem. Volt, hogy egy csapat srác azt mondta a barátnőmnek, engem küldjön el, ő meg nenjen velük bulizni... és hasonlók. Ez ugyanazt jelenti. És igen, én is csúnyának tartom magam. Ennyi ember nem tévedhet.
2014. okt. 20. 08:30
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyszer beszólt egy idegen társaságból egy fiú. Én totál ledöbbentem. A barátnőm szólt vissza neki, hogy előbb nézzen tükörbe, mielőtt másról véleményt mond. Elég régen történt, de még mindig bennem van. Rossz érzés. Én sose tudnék ilyet mondani másra, még akkor sem, ha tényleg csúnya.
2014. okt. 20. 08:51
 6/11 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok
2014. okt. 20. 09:04
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Engem a lány osztálytársaim piszkáltak állandóan, hogy ronda vagyok, meg ropi meg minden. Pár éve az osztálytalálkozónkon pedig kiderült, hogy kb az összes srác "szerelmes" volt belém.

Ha téged is lányok piszkálnak, akkor szarj magasról a fejükre.

2014. okt. 20. 09:21
 8/11 anonim ***** válasza:
nekem főleg fiúk szóltak be, 14-15 éves koromban. szerintem pont azért, mert tetszettem nekik.
2014. okt. 20. 10:00
 9/11 anonim ***** válasza:

Elég gyakran kaptam a negatív beszólásokat, szószerint lecsúnyáztak. De tudom ez annak szólt, hogy kiállnak a fogaim, meg fehér bőrű vagyok. De hál'Istennek kinek a pap, kinek a papné, így engem is szép számmal tartanak szépnek.

Nézd... egy szépségkirálynő választáson is biztos van, akire azt mondod, hogy na ez a lány nem szép. Nincs olyan ember, aki mindenkinek szép.

2014. okt. 20. 12:26
 10/11 anonim ***** válasza:
Igen, velem is előfordult. A hajam miatt, a kabátom miatt pl... Vagy mert feketébe voltam öltözve. A neveletlen bunkók mindenkinek beszólogatnak. :) Azt tudom hogy ha az én gyerekem csinálná, akkora pofont adnék neki hogy hazáig repül (pedig nem vagyok a híve és sosem emeltem rá kezet). Nem tudom hogy az ilyen embereket milyen anya szülte és hogy képzelik hogy ilyen stílusban tesznek megjegyzést mások kinézetére.
2014. okt. 20. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!