Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » HELP! Hogy vegyem rá a szüleimet?

HELP! Hogy vegyem rá a szüleimet?

Figyelt kérdés
Hogy vegyem rá anyut és aput hogy befesthessem a hajam? HELP nagyon fontos lenne.... 13L No fölös poszt!!!!!

2014. okt. 17. 18:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy, 13 évesen még gyerek vagy és nem festheted a hajad, a suliban sem szabad és ebből baj lehet. A szüleid felfogják ezt, neked sem ártana.
2014. okt. 17. 18:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Sehogy. 13 évesen mi a f**znak festeni? /egyik csaj ismerősöm is festi, ő 14... de nem látom értelmét./
2014. okt. 17. 18:42
 3/7 A kérdező kommentje:
Igazatok van!!Deén csak egy is melírra gondolok barna hajba!!
2014. okt. 17. 18:51
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
13 éves vagy. Gyerek. Nem való neked a hajfestés. Elég hülyén néz ki, amikor látom a 12-13 éves kiscsajokat, amint felnőtt ruhákban, ízléstelen festett hajjal mászkálnak az utcán agyonsminkelve, mint a k*rvák. Tudom, ez a véglet, de a hajfestés is bőven benne van abban a kategóriában, ami egy korodbeli lányon nevetségesen néz ki.
2014. okt. 17. 22:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Maximálisan csatlakozom az előttem szólókhoz,bár valószínű az ilyen kis nyuszifülek úgyis be fogják festeni a hajukat !
2014. okt. 18. 11:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Örülj neki hogy gyerek vagy! Hagyd az ilyen baromságokat
2014. okt. 18. 20:31
 7/7 anonim válasza:
13 vagyok lány. ne fesd. csak elrontod vele. töredezik a még gyenge hajad tőle.
2014. okt. 27. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!