Hogyan vegyem rá a szüleimet?
Figyelt kérdés
A hajam végét világoskékre szeretném színeztetni, de a szüleim nem akarják megengedni. Mit csináljak? Hogyan vegyem rá őket?2013. nov. 29. 21:02
1/5 anonim válasza:
Először is:
Hány éves vagy? (Fontos tényező.)
2/5 A kérdező kommentje:
13 vagyok
2013. nov. 29. 21:24
3/5 anonim válasza:
várj vele még egy évet. a hajad érdekében is!:)
4/5 anonim válasza:
Fiatalka vagy, de inkébb 13 évesen rohangálj kék hajjal, mint huszonévesen, amikor majd azt csinálsz, amit akarsz. Nekem ez volt a logikájuk, flnyirattam és kék lett a rövid rész, de már meguntam, és szőke :)
Gondold át: Érdemes összeveszni ezért a szüleiddel? Inkább tegyél a kedvükre, takaríts ki, tanulj sokat, és néha hod fel, hogy még mindig szeretnéd. Nem visszafordíthatatlan dolog, hamar kikopik, le lehet vágni.
Sötét a hajad? Mert akkor a világoskékhez szőkíteni is kell, ami nem feltétlenül tesz majd jót neki...
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem sotet annyira a hajam inkább sotet szoke:) a kek szinezes meddig van rajta, nert en olyat szeretnek, ami hosszutavra lesz kek:))
2013. nov. 29. 22:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!