Nagyon undorító lett az alakom?
Figyelt kérdés
19/L
Mindig is nagyon vékony voltam, de most nagyon meghíztam.
Ilyen alakom volt:
még talán egy kicsit vékonyabb is
most meg ilyen:
elvagyok borzadva pedig nem is ettem sokat:(
hány kg-nak nézek ki?
amúgy 175cm vagyok.
2014. okt. 15. 15:00
21/24 anonim válasza:
Megeszem a kalapom ha te 55 kiló vagy. 10 centivel vagyok alacsonyabb nálad, plussz mellé izmosabb is vagyok jóval a kondinak hála és így vagyok 63. Bár az izom többet nyom, de NEM ENNYIVEL...
22/24 A kérdező kommentje:
Akkor kezdheted. Amúgy én szerintem a kép nagyon rossz lett. Mert eddig igazából nem mondták rám hogy kövér inkább azt hog vékony. És igen tényleg 55kf vagyok. Majd készítek egy sokkal jobb képet. Amin jobban látszik az alakom.
2014. okt. 19. 06:10
23/24 anonim válasza:
szerintem baromi kover lettel, mar meg ne haragudj. ilyen vagyok es undorodom:) ha sikerulne elernem azt a csodas alakot, ami az elso kepen van, soha nem eresztenem! szerintem ostobasag volt, hogy hagytad magad elhizni..
24/24 A kérdező kommentje:
muszáj volt mert a végemet jártam:(
2014. dec. 10. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!