Nagyon undorító lett az alakom?
19/L
Mindig is nagyon vékony voltam, de most nagyon meghíztam.
Ilyen alakom volt:
még talán egy kicsit vékonyabb is
most meg ilyen:
elvagyok borzadva pedig nem is ettem sokat:(
hány kg-nak nézek ki?
amúgy 175cm vagyok.
a második kép jobban tetszik!
a nagyon vekony sem szep, bar kinek mi
Még jó az alakod, de tovább már ne hízzál!
26/F
Egyébként az ilyen kérdéseket ne a Szex kategóriába írd ki, hanem inkább mondjuk az Egészség, Sport kategóriát válaszd, mert ebben a topikban mindegy milyen az alakod sokan megdugnának így is. Mindegy nekik csak lukad legyen, ennyi.:)
Nem undorító, de ha ehhez a magassághoz, ilyen alakkal, ennyi kiló vagy, akkor egy gramm izom nincs rajtad. (Kiindulva abból, hogy 10 centivel alacsonyabb, viszont csak 3 kilóval vagyok könnyebb és én szálkás-izmos vagyok.)
Simán kinézel 65-nek...
Hát... rádférne némi diéta és mozgás, mert ha már 19 évesen ennyire elkezdted elhagyni magad, 25 évesen egy elfolyt paca leszel, szülés után meg... jaj.
Nem túlsúlyos vagy, de semmi izom, plöttyedt vagy, ebből lesz szép nagy úszógumi elég hamar - az meg kevesek számára vonzó és a hozzáállásodból az jön le, hogy neked sem tetszene. Siránkozás meg bókvadászat helyett inkább táplálkozz egészségesen és emeld meg a hátsód. 65 kg-nak simán kinézel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!