Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon undorító lett az alakom?

Nagyon undorító lett az alakom?

Figyelt kérdés

19/L

Mindig is nagyon vékony voltam, de most nagyon meghíztam.

Ilyen alakom volt:

[link]

még talán egy kicsit vékonyabb is

most meg ilyen:

[link]

elvagyok borzadva pedig nem is ettem sokat:(

hány kg-nak nézek ki?

amúgy 175cm vagyok.

2014. okt. 15. 15:00
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
33%
Valóban semmi izom nincs rajtad, ha 55kg-mal így nézel ki... durva
2014. okt. 15. 16:41
 12/24 anonim ***** válasza:
33%
65-70 kilónak nézel ki... és nem túl szép a hájas test nulla izomzattal... szóval nem ártana egy jó diéta, edzés, torna, sport.
2014. okt. 15. 16:43
 13/24 A kérdező kommentje:
A gond az is hogy mozgok. Futok minden másnap több mint fél órát. És nem bagyon eszek egészségtelen ételeket. Egy héten egy turó rudit eszek meg és ennyi az összes nassi. Nem eszek már jó 3 éve kenyeret sem. Meg 2 éve anorexiás és bulimiás voltam.
2014. okt. 15. 16:43
 14/24 anonim ***** válasza:
47%
Nem értem a válaszolókat, komolyan nem látnak a szemüktől? Vagy csak ilyen rosszmájúak? Kérdező, olyan a tested, mint egy kislányé, nem pedig, mint egy felnőtt nőé! Ha folytatod ezt az össze-vissza evő-nem evő életmódot, akkor ilyen is maradsz, holott nagyon szép, karcsú, nőies alakod lehetne. De úgy, hogy nincs normális mennyiségű és minőségű táplálék, a tested majd egyáltalán nem akar formálódni. És mindent kell enni, mindent lehet enni, amit megkívánsz, csak mértékkel. A szervezeted tudja, mi a jó, és mi nem jó neked, próbálj meg erre odafigyelni, és nem összeolvasgatni minden baromságot a neten.
2014. okt. 15. 17:16
 15/24 anonim ***** válasza:
10%

Nyilván, ha szétrakod a lábad és így pózolsz mint a 2. képen, persze hogy véknyabbnak fogsz látszódni..... :]

Alaktalan vagy, jellegtelen, tinitest. Sportolni kéne,nem itt mutogatni magad :) Ha a privikre utazol,miért nem a 'szerelem,szex' topikban hirdetsz? r....

2014. okt. 15. 18:06
 16/24 A kérdező kommentje:
Idióták vagytok, akik azt hiszik hogy azért raktam fel hogy priviket kapjak. Egyre sem válaszoltam vissza. És amúgy írtam hogy sportolok.
2014. okt. 15. 18:37
 17/24 A kérdező kommentje:
Ám nem is vagyok terpeszben...
2014. okt. 15. 18:40
 18/24 anonim ***** válasza:
most is jó ez, de az igazi kettő közt lett volna
2014. okt. 16. 14:14
 19/24 anonim ***** válasza:

15-ös vagyok. Le lehet pontozni, csak az a baj, hogy fáj neked az igazság ;)

szánalom.

2014. okt. 16. 17:44
 20/24 anonim ***** válasza:
0%
175 cm és 55 kiló?? Most ez komoly? Ne már, te szívatsz minket!
2014. okt. 17. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!