Mit tegyek, ha tonkreteszi az eletem a kulsom?
Ronda az arcom, ez mindent tonkretesz. Es egyszeruen vonzom.be a negativ kritikakat, ma mar tesom is azt mondta, hogy csunya vagyok. Minnel rosszabbul erzem magam.a borombe annal tobb ilyet kapok. Es a pozitiv dolgokat elengedem a fulem mellet, de a negativ dolgokon hetekig ragodok es ez a baj. Annyi gyonyoru lany an. En miert nem lehetek az? Egesz nap azt hallgatom, ahogy a legjobb aratnom.agyon dicserik, hogy milyen szep.
15/L
nem kuldok kepet, semmi szuksegem oszinte velemenywkre hogy rosszul erezzem magam..
Ha szep lennek engem is dicsergetnenek. Mellesleg altalanosba 7.be mindig beszologattak fiuk,hogy ronda vagyok, ezek most randizni hivnak de ettol fuggetlenul meg megmaradt bennem az ami akkor volt es az se volt veletlen.
Ha bárki is randizni hív kizárt hogy ronda vagy. Ne másokhoz hasonlítsd magad, mert te te vagy, és nem valaki más... ha valami nem tetszik akkor változtass... már amin lehet.
Nekem pl nagy az orrom, ronda a bőröm (genetika), de ennek ellenére is szép vagyok, mások is annak tartanak, mert nem a részleteket figyelik az emberek, hanem az egészet. Egy kis smink, jó frizura, jó stílus, és máris nem a nagyorrú rondaság vagyok, hanem a jó csaj. Szerintem bárki lehet az.
Éld túl azt az 1-2 évet, ami ebből a rinyálós tinikorszakból még hátralehet. Utána rájössz, hogy mekkora idióta voltál. :D
Biztos nem vagy nagyon csúnya. A szépség relatív, úgyhogy valaki biztos szépnek tart, gondolom akik randira hívnak sem azért, mert hányingert kapnak ha rádnéznek.
Az hogy tesód csúnyának nevez, az semmit nem jelent. A tesók már csak ilyenek. Nem akarod tudni, miket hallok a bátyámtól a mai napig néha felnőttként. Szívatjuk egymást, nem dicsérgetjük. Ne vedd komolyan.
Hetedikben csúfoltak? Jaj, a fiúk ilyenek, még nem tudják kezelni a dolgokat (van, aki soha :D), mint amikor oviban meghúzzák annak a lánynak a haját, aki tetszik.
Ha nem tetszik ahogy kinézel, akkor tegyél ellene. Fogadd el magad, próbálj ki új sminket, akármi. Dolgozz azon, hogy jó alakod legyen.
De amúgy is, tényleg ennyire felszínes akarsz lenni? Nem a külső a legfontosabb a világon, vannak más dolgok is. Ismerkedj meg Lizzie Velasquez történetével mondjuk. Ha utána is úgy érzed, hogy csúnya vagy és ez teszi tönkre az életed, akkor meg is érdemled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!