Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek, ha nincs onbizalma...

Mit tegyek, ha nincs onbizalmam es ez tonkreteszi az eletem?

Figyelt kérdés
Nagyon csunyanak latom magam..az alakom az jo, de az arcommal nem vagyok megelegedve. Egyszeruen csunya az egest. Minden napom azzal telik, hogy nezem a tolem szebb lanyokat es irigykedek es rosszul erzem magam. Csak azt latom, hogy ez es ez is szebb ennek is meg ennek is van baratja stb. Hiaba kapok 100-200lajkokat a kepeimre, mert van olyan ember aki szerintem nem annyira szep es neki meg van 400lajk a kepein szoval ez semmit nem jelent. Azt nem veszem eszre, hogy lehetne rosszabb csak azt, hogy mennyivel jobb lehetne. Mondjuk eleg csendes es visszahuzodo vagyok. De akkoris... A barataim meg nondjak, hogy szep vagyok, de nem hinnem, hogy komolyan gondoljak. Mit tegyek? Olyan rossz ez igy
2013. nov. 10. 18:06
 1/8 anonim válasza:
hany eves vagy?miert gondolod csunyanak az arcodat?
2013. nov. 10. 18:12
 2/8 A kérdező kommentje:

14.

Nem tudom megindokolni:/ egyszeruen csunya

2013. nov. 10. 18:32
 3/8 anonim válasza:
Odáig a mondatig próbáltam együtt érezni veled,hogy a képeid 100-200 lájkot kapnak.Most komolyan ez a mérvadó,ki mennyit lájkot kap a tetves facebookon? Most akkor mondjuk ki.Én 50 lájkokat kapok a képeimre,mégsem érzem magam sem csúnyának,sem dagadtnak,sem csúnya arcúnak.
2013. nov. 11. 20:47
 4/8 anonim válasza:
Szia.Én jó magam is hasonló cipőben járok mint jó magad,de én a fiú részen. Ugyanúgy semmihez nincs önbizalmam és ez minden baj okozója.De hogy segíteni is próbáljak neked bár a face egy fura dolog,mégis ha 200 ember úgy gondolja ,hogy jól nézel ki akkor jól nézel ki ennyi. :) A másik ha önbizalom hiányod van,akkor kisebb célokat kell kitűznöd pl:Minden nap reggel felkelsz 6-kor és megfőzöl egy kávét és az ,hogy ezt mindennap megtetted elérted,hogy teljesüljön a célod és ez önbizalmat ad,hogy megbírtad csinálni.Ez példa volt bármi mással meglehet.Mennyire vagy visszahúzódó ? Olyan aki általában halk,de ha buli van mindig ott van és stb. vagy az aki már oda se nagyon akar elmenni az emberek miatt? Ha az előbbi akkor szerintem nincs nagy gond csak nem vagy annyira nyílt.Még a másik már gond lehet.Jó magam nem tudok/merek elmenni a diszkóba,mert rettegek vagy nem is tudom + azt is utálom,ha valaki hozzám ér.De ezek a dolgok pont az önbizalomhiányból fejlődtek ki.Tehát javaslom a fentebbi dolgokat illetve,ha az emberekkel is gondod van.Nézz ki egy normálisabb előadást akár egy színdarabot menj oda ahol kevesebb és normális emberek vannak és szokd meg és ezek után elkezded elfelejteni,hogy nincs is önbizalmad és akkor már lesz és minden jól fog menni. :)
2013. nov. 12. 00:56
 5/8 anonim ***** válasza:

"Én jó magam is hasonló cipőben járok mint jó magad,"

Na, ennek fuss neki még egyszer.

2013. nov. 22. 17:27
 6/8 anonim válasza:
A helyett,hogy azzal törődsz hogyan is írtam amit írtam HAJNALI 1-kor,inkább adhatnál egy tanácsot a kérdezőnek és nem keresnéd másban a bajt.Ki másban keresi a hibát az önmaga is elég nagy szarban van :)
2013. nov. 23. 22:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Elhiheted, uccsó, hogy eredetileg az volt a szándékom. Csak aztán, amikor ahhoz a részhez értem, ahol kérdező azon siránkozik, hogy mindössze 100-200 lájkot kap a képeire, elmet a kedvem az egésztől.
2013. nov. 24. 12:04
 8/8 anonim válasza:
Egyébként 6-os, ahogy elnézem, fél tizenegykor se vagy jobb passzban, mint éjjel egykor!
2013. nov. 24. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!