Félvér vagyok, lehet ég valaha normális életem?
fekete-magyar emberkék által pottyantott gyermek, 14/L
és valahogy olyan furán érzem magam, a sok normális ember között, és ha látok Pesten egy fekete fickót akkor szintén furán érzem magam...
szerintem a félvérek különlegesek, és a feketékről is ezt gondolom.
Szerintem ennek örülnöd kéne, nem átkozni
14/l :)
Én ázsiai félvér vagyok, rám is páran furcsán néznek, bár annyira szerintem nem látszik rajtam és még "divatba is jöttem", mostanában szerintem a feketék is kelendőek, itt is mennyi kérdés van, ahol egzotikus emberekkel akarnak ismerkedni.
A normális élet meg nem a származástól függ, ettől függetlenül lehet tanulni, barátkozni, dolgozni...
Londonban pedig jóval hétköznapibb leszel, mint itt.
Picit mindig ki fogsz lógni a többiek közül: egy társaságban már messziről másként festesz, de ez ne zavarjon.
Aki nem kerül veled közelebbi kapcsolatba, az fekete lányként fog gondolni rád, de az ő vélemény nem számít.
Aki meg közelebbről megismer, az meg nem a bőröd színét fogja nézni.
A különlegesség, egzotikusság előny is: volt egy időjárás-mondó nő, Onyuta Judit, ő pl. nyilván a Magyarországon nem mindennapi kinézete miatt kapta meg a képernyőre való kerülés lehetőségét.
És ne hívd maga "pottyantott" gyermeknek, akkor se, ha nem tervezetten lettél. Apádnak mennyi utat kellett megtennie, hogy te megszülethess!
Én is afrikai-magyar lány vagyok, engem is jól megnéznek az emberek. De annyira nem zavar, én is visszanézem őket. XD
Barátaim is vannak, remélem, hogy neked is. :) A néger rokonaimat nem ismerem, apukámat sem, anyukám pedig elhunyt. Az apukámmal 8 éves korom óta nem beszéltem telefonon.
11/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!