Túl magas vagyok mit tegyek?
Figyelt kérdés
Annyira rosszul érzem magam, soha nem lesz barátom mert nagydarab gnómnak érzem magam :(
170 cm, lány
2014. okt. 7. 22:09
12/18 anonim válasza:
Ne haragudj, de most rohadtul kiröhögtelek. :D Én majdnem 10 centivel magasabb vagyok nálad, és jé, van barátom. Nem azért nincs pasid, mert "magas" vagy. (Mellesleg a húgom 172 cm, és mindig arra panaszkodik, hogy milyen kicsi.)
13/18 anonim válasza:
Ja, és én 16 vagyok, de csak az osztályomban minden fiú 175 fölött van, és ők a "kicsik" a suliban. :D
14/18 anonim válasza:
Én 172 centi vagyok, igaz felnőtt, és nem tudom Te kérdező hány éves vagy, nősz-e még vagy már nem. Na de a lényeg, én nem vettem észre, hogy hátrányban lennék a pasiknál a magasságom miatt.
Amúgy amit tehetsz: ne hordj magas sarkút és ne tupírozd magasra a frizurád.
15/18 anonim válasza:
" Ès nehèz 180-nál magasabb fiút találni a koromban"
Na igen, ha 100 eves vagy, akkor mindenkeppen :)
En 38 vagyok, anno kamaszkoromban mar 16 evesen 193 centi voltam, es tenyleg magasnak szamitottam. Manapsag meg egyre gyakrabban pislogok felfele a mai kamaszokra :)
Ugy erzem hogy tulparazod a dolgot. Vagy pedig volt egy konkket fiu aki tetszene neked, csak kis töpszli :)
16/18 A kérdező kommentje:
16 vagyok
2014. okt. 7. 22:59
17/18 anonim válasza:
175 cm vagyok, és butaság, hogy a magasságod miatt nincs senkid. Az pasim is azt mondta, hogy nem jönne össze magasabb lánnyal (ő 170) és lám, mégis együtt vagyunk 2 éve.
18/18 anonim válasza:
170-nel nagydarab gnóm? Én 11 évesen vagyok 187 centi, ne röhögtess! :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!