Túl magas vagyok mit tegyek?
Annyira rosszul érzem magam, soha nem lesz barátom mert nagydarab gnómnak érzem magam :(
170 cm, lány
Ugyan mar.
Manapsag rengeteg magas fiu van. Speciel a nejem is 173cm, en meg 193 vagyok :)
Tobb eselyed van igy a fiuknal, hidd el. Persze nem art ha nem vagy kover es ronda, mert az nem segit :)
Miért lennél túl magas? Drágaságom, 181 cm magas vagyok, 20 éves. :) De ismerek nálam 10 centivel magasabb lányt is.
Igen, kilógok mindenhonnan, a barátnők közül is, de nem bánom.. Elérem a polc tetejét és hosszú lábaim vannak. És hordok magassarkút, mert miért ne? Ha már lúd, legyen kövér. :)
Sajnos van az a rossz tulajdonságom, hogy sosem fogadtam el nálam alacsonyabb férfiak közeledését.. Ezért kaptam hideget, meleget. Aztán megismertem a világ legcsodálatosabb férfiát, akivel több, mint egy éve együtt vagyok. És ő 201 cm. Azóta egyébként meglepően sok magas úriemberrel találkozom nap mint nap.
Szóval fel a fejjel.. Meg fogod találni, akit kell! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!