Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van annak valami jelentőssége...

Majomka69 kérdése:

Van annak valami jelentőssége hogy melyik oldalon van felvágva egy lány haja?

Figyelt kérdés
Ha jól emlékszek mindenkinek akit ismerek /láttam bal oldalon van..de miért? Vagy nincs semmi jelentőssége? Simán lehet bal oldalt is csak nekik nincs ugy?
2014. okt. 2. 07:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs jelentősége, bár nekem is bal oldalon volt anno. Szerintem azért, mert a legtöbb lánynak alapból is ott van elválasztva a haja. :D
2014. okt. 2. 09:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Szinte mindenkinek van egy előnyösebb profilja... na aszerint érdemes választani hogy melyik oldal legyen.
2014. okt. 2. 12:27
 3/5 anonim ***** válasza:

En ugy tudom, hogy ha jobb oldalon van az hosugarzo!

Pont ugy mint a fiuknal a fulbevalo...

2014. okt. 2. 13:38
 4/5 A kérdező kommentje:
Nah pont emiatt kerdem hogy nehogy mar aztgondoljak rolam h lezbi vagyok..mert jobb oldalon akarnam felvagatni mert nekem ugyvan valasztva a hajam:/ de ha tenyleg homo -t jelent akkor az para:/
2014. okt. 2. 21:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Hat igen, nem art korbetudakozodni ha ilyesmire vetemednel...
2014. okt. 3. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!