Ti mit szerettek magatokon?
Figyelt kérdés
Külső, belső tulajdonságok is jöhetnek :)
Én külsőleg a szemem és a mellem, belsőleg azt, hogy kitartó vagyok.
18/L
2014. szept. 30. 21:52
1/5 anonim válasza:
A szempilláimat mert jó hosszú és az egész testalkatomat, igaz, hogy fiús de legalább könnyen izmosodok.
Belsõ tulajdonságra pedig az erkölcsi értékrendemet.
19/L
2/5 anonim válasza:
Külső:
Hajam (derék alá érő term. szőke), szemem (kék cicaszem), szám, arcom, melleim, lábaim
Belső:
Optimizmusom, humorom, szorgalmam
20l
3/5 anonim válasza:
A szemöldökömet, ami szép dús, íves, a bőrömet, ami hidratált, fényes, egészséges, a testemet, ami nőies és feszes, a kiálló kulcscsontjaim is tetszenek.
Belsőleg a műveltségemet, a jó logikámat és az emberismeretemet.
4/5 anonim válasza:
Az őzike szememet szeretem és a telt számat.:) Belső:humoros,víg kedélyű.
5/5 anonim válasza:
Igazából semmit. Egy dolgot azért mégis, szeretem, hogy hamar rájövök a műszaki dolgok kezelésére, jó vagyok a számítástechnikában, sok dolgot átlátok amit egy átlagember nem. Innentől csak azt tudnám írni, amit utálok magamban. Nincs miért szeretnem magam, sem kívül, sem belül. F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!