Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ti mit nem szerettek magatokon...

Ti mit nem szerettek magatokon? (Lányok, fiúk)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Bocsi,ha már van hasonló kérdés,de fürdés közben eltanakodtam azon,hogy van-e olyan ember,akinek szintén annyi baja van saját magával,mint mondjuk nekem.

Szeretném ha leírnátok,hogy mi a bajotok a külsőtökkel tetőtől talpig vagy,hogy mit szerettek magatokon,mit cserélnétek le szívesen. Kort és nemet is szeretnék.

2014. máj. 10. 22:19
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Semmit se szeretek magamon és mindent lecserélnék.
2014. máj. 10. 22:24
 2/17 anonim ***** válasza:
Én mindent szeretek magamon, kivéve, hogy csak 170 centi vagyok, nem zavar, csak valahogy lehet jobban örülnék, ha magasabb lennék. :) 23L
2014. máj. 10. 22:55
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát, én alacsony vagyok (160 cm) és elég könnyű is (45 kg körül), régen utáltam, hogy pici vagyok, de most van egy magas és erős barátom, és elég élvezetes, hogy tud emelgetni, meg ilyesmik.

Meg mindeközben kicsit husisabb a hasam és a combom a kelleténél.... De ez ellen tudok tenni :) és próbálok is....

Szóval igazából rájöttem arra, hogy mindennek van jó oldala... és amúgy sem vágyom arra, hogy szupermodell legyek

A barátom pedig olyannak szeret, amilyen vagy, és szerintem ez a legfontosabb.

2014. máj. 10. 23:20
 4/17 anonim ***** válasza:

Görbék a lábaim, túl nagyok a kisajkaim, kicsik és formátlanok a melleim, túl izmos a combom és rossz a tapadása is, elég karakteres az arcom és a bõrtónusom se tetszik.

19/L

2014. máj. 10. 23:34
 5/17 anonim ***** válasza:
4-es vagyok. Azt kihagytam, hogy lapos a fenekem és a csípõmhöz képest is kicsi.
2014. máj. 10. 23:38
 6/17 anonim ***** válasza:

hogy sokszor lusta vagyok, és hogy már nem kezdtem el korábban foglalkozni a testemmel.

21f

2014. máj. 10. 23:48
 7/17 WheneverYouWant ***** válasza:
49%
Szőke vagyok, így a piros póló nem áll jól.. namármost: a kedvenc csapatom színe piros így a legtöbb póló és mez is ami tetszik..:) Meg az első bnőm is mondta régen hogy befesthetném feketére. Nekem más különösebb bajom nincs vele úgyhogy egyelőre így marad.. Meg nincs időm ebben a ku**a életben lebarnulni egyeik nyárra sem.. de még annyi sem hogy szolizni elmenjek úgyhogy elég fehér a bőröm. Remélem idén is egyiknapról a másikra lesz 40 fok!
2014. máj. 10. 23:55
 8/17 anonim ***** válasza:

Azokkal a részeimmel nincs igazán bajom amin tudok változtatni. Tehát nagy a hasam, de mégse utálom. Amit nem szeretek: lehetne több hajam, meg van ereszkedve a mellem meg a bimbó formája se szép, a striáimtól is szívesen megválnék. Az arcomon van egy "ránc" (azért idézőjelben mert gyerekkorom óta ott van) és nem teljesen szimmetrikus.

Egyébként ha varázsütésre változtathatnék magamon valamit, először a betegségektől szabadulnék meg.

2014. máj. 11. 00:02
 9/17 anonim ***** válasza:
Nos lássuk, az arcom hajam szeretem, a mellem szeretem a derekam szeretem, a combom lehetne vékonyabb meg a hasam laposabb. :D De így sincs vele bajom
2014. máj. 11. 00:53
 10/17 anonim ***** válasza:
Nekem az a bajom,hogy túlzottan szőrös vagyok.A fél életem szőrtelenítéssel megy el. Mondjuk a 42 es lábamat is leváltanám 39 max 40 esre. L.
2014. máj. 11. 06:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!