Ti mit nem szerettek magatokon? (Lányok, fiúk)
Sziasztok! Bocsi,ha már van hasonló kérdés,de fürdés közben eltanakodtam azon,hogy van-e olyan ember,akinek szintén annyi baja van saját magával,mint mondjuk nekem.
Szeretném ha leírnátok,hogy mi a bajotok a külsőtökkel tetőtől talpig vagy,hogy mit szerettek magatokon,mit cserélnétek le szívesen. Kort és nemet is szeretnék.
Hát, én alacsony vagyok (160 cm) és elég könnyű is (45 kg körül), régen utáltam, hogy pici vagyok, de most van egy magas és erős barátom, és elég élvezetes, hogy tud emelgetni, meg ilyesmik.
Meg mindeközben kicsit husisabb a hasam és a combom a kelleténél.... De ez ellen tudok tenni :) és próbálok is....
Szóval igazából rájöttem arra, hogy mindennek van jó oldala... és amúgy sem vágyom arra, hogy szupermodell legyek
A barátom pedig olyannak szeret, amilyen vagy, és szerintem ez a legfontosabb.
Görbék a lábaim, túl nagyok a kisajkaim, kicsik és formátlanok a melleim, túl izmos a combom és rossz a tapadása is, elég karakteres az arcom és a bõrtónusom se tetszik.
19/L
hogy sokszor lusta vagyok, és hogy már nem kezdtem el korábban foglalkozni a testemmel.
21f
Azokkal a részeimmel nincs igazán bajom amin tudok változtatni. Tehát nagy a hasam, de mégse utálom. Amit nem szeretek: lehetne több hajam, meg van ereszkedve a mellem meg a bimbó formája se szép, a striáimtól is szívesen megválnék. Az arcomon van egy "ránc" (azért idézőjelben mert gyerekkorom óta ott van) és nem teljesen szimmetrikus.
Egyébként ha varázsütésre változtathatnék magamon valamit, először a betegségektől szabadulnék meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!