Sziasztok! Bocsi,ha már van hasonló kérdés,de fürdés közben eltanakodtam azon,hogy van-e olyan ember,akinek szintén annyi baja van saját magával,mint mondjuk nekem.
Szeretném ha leírnátok,hogy mi a bajotok a külsőtökkel tetőtől talpig vagy,hogy mit szerettek magatokon,mit cserélnétek le szívesen. Kort és nemet is szeretnék.
Hú.. Nem szeretem a combom mert túl nagy, a csípőm meg a vállam lehetne keskenyebb, a hajam lehetne dúsabb. Legjobban az orromat nem szeretem, borzasztó a formája.
Szeretem a szemem, mert elég nagy, a számnak szép formája van, a kézfejem, mert hosszúak az ujjaim, és a vádlim, mert izmos és formás.
18L
2014. máj. 11. 09:39
12/17 anonim válasza:
A hasamat
2014. máj. 11. 11:44
13/17 anonim válasza:
Túl nagy az orrom (profilból úgy nézek ki mint egy betépett veréb), a szempilláim viszont rövidek, és a szemem egyszerű barna, mármint uncsi :D mindig is irigyeltem azokat akiknek heterokrómiás a szemük, az olyan szép :)
Ja és a hasamhoz és úgy mindenemhez képest nagy a fenekem, azt is lecserélném.
2014. máj. 11. 14:47
14/17 anonim válasza:
füleim picit szétállóak ez b#szottul zavar meg a csípő váll arányom 16/f
2014. máj. 11. 19:50
15/17 anonim válasza:
A pattanásaimat nagyon utálom. Meg rossz a szemem, és emiatt kontaktlencsét kell hordanom, mert szemüvegben nagyon nem tetszem magamnak. A fenekemnél növési csíkok vannak, pedig alapból vékony vagyok. A hajvégem töredezik. A körmöm gyenge. 18l
2014. máj. 11. 22:49
16/17 dominika72 válasza:
hát inkább azt mondom mit szeretek (így legalább nem kell annyit írnom ) a hajam és a szemem színe :) a többit utálom mindent :)
2014. máj. 13. 21:39
17/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat mindenkit értékeltem, részben örülök,hogy nem csak nekem van ennyi problémám önmagammal,és picit megmosolyogtatott egy két ember válasza. Aranyosak vagytok mind:)Részben pedig kicsit elkeserítő,hogy sok embernek ez(ezek) a fő problémái. Remélem előbb utóbb mindannyian változtok vagy megszeretitek önmagatokat és,aki írta,hogy beteg neki pedig egészséget kívánok! Köszönöm még egyszer.:) UI. Természetesen még jöhetnek válaszok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!