Mennyi ideig lesznek menők a teltebb, törpe modellek?
A minap olvastam,hogy ma már nem divat a sovány modell.Aztán tegnap meg is tapasztaltam.175/54-el bontottak velem szerződést vékonyságra hivatkozva.A helyemre felvettek egy lányt 168/53-al.
Szerintetek melyik a jobb.És ha a nagy divatországok még mindig nem merték meglépni,Magyarország miért meri?És vajon mennyi ideig bírjuk tartani magunkat?
Ja és nem akartam ezzel senkit provokálni,leszólni,egyszerűen kíváncsi vagyok a véleményekre.
Válaszokat előre is köszönöm.
nagyon köszönöm neked ezeket a sorokat.....még meg is könnyeztem:)
És igazad van biztos lesz valaki akinek én kellek:)
De aranyos vagy:)
Amúgy az előző válaszom jó pár szemétkedő válaszolónak is szólt.
Ne add fel soha az álmod, ha kaptál már sok pozitív visszajelzést is!:) Csak ne adj fel minden mást, pl. tanulást, családot, régi barátokat. És hidd el, neked nem a telt modellek a vetélytársaid, nem velük kell majd a kifutón vonulnod, hanem az olyan alkatúakkal, mint te. És oké, hogy minél sikeresebb akrasz lenni, de ha már azt csinálhatod, amit szeretsz, akkor az már nagyon jó, aztán majd jön a siker is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!