Mennyi ideig lesznek menők a teltebb, törpe modellek?
A minap olvastam,hogy ma már nem divat a sovány modell.Aztán tegnap meg is tapasztaltam.175/54-el bontottak velem szerződést vékonyságra hivatkozva.A helyemre felvettek egy lányt 168/53-al.
Szerintetek melyik a jobb.És ha a nagy divatországok még mindig nem merték meglépni,Magyarország miért meri?És vajon mennyi ideig bírjuk tartani magunkat?
Ja és nem akartam ezzel senkit provokálni,leszólni,egyszerűen kíváncsi vagyok a véleményekre.
Válaszokat előre is köszönöm.
ja és hasam sincsen.
de abban igazat adok neked, h magyarországon minden fordítva működik, és mindig csodálkoznak h miért nem viszik előbbre....hát vajon miért? modellnek énsem vagyok megfelelő, mert kicsi vagyok. de teltnek és hasasnak végképp nem mondanám magam. más meg szemberöhögne ha aztmondanám magamra h telt és hasas vagyok.
Jézusom!!! Neked és a kedves válaszolók többségének az 53 kiló TELT??? Ez most komoly?XDDDDDDDDDD Én 163 centi vagyok, egész életemben sportoltam és 53 kilóval úgy néznék ki, mint egy csontváz, sőt szerintem előbb halnék meg, minthogy le tudjak fogyni 53ra.
Van egy osztálytársam, aki modellkedik, de elég komolyan. Bőven felül van a 180on, nagyon magas és iszonyat vékony. 1-2 éve még folyamatosan azon panaszkodott, hogy túl vékony és annyira szeretne hízni és formálódni, mert olyan, mint egy pálcika, de hiába eszik, nem tud. Most meg hogy modellkedni kezdett fogyókúrázik. No comment...
(Nem a fiúk véleményéről volt szó, de ha nekem azt mondaná a barátom, hogy kidob, ha hízok vmennyit vagy hogy hagyjam abba a sportot és ne egyek egy hónapig, hogy deszka legyek, páros lábbal rúgnám ki:PXD)
Amúgy meg, ha nem tetszik, ami az országban van, ki lehet menni külföldre. Ha tényleg annyira tehetséges vagy és már 6 vagy hány éve komolyan modellkedsz már régsrégen külföldön lenne a helyed és nem a gyakkérdésekre írnád, hogy milyen szar a világ, hogy egy "telt" csaj lekörözött.
Egyébként nekem semmi bajom nincs veled meg az egész modellkedéssel (leszámítva hogy még mindig a telten röhögökXD), de nevetségesnek tartom, hogy ekkora ügyet csinálsz (és sok válaszoló csinál) ebből a dologból. Ha annyira jó vagy, jók az adottságaid és tehetséges vagy, akkor magasról leszarnád, hogy van ügynökség, amelyik "teltebb" modelleket foglalkoztat Magyarországon, mert a saját dolgaiddal lennél elfoglalva és mindegy lenne, hogy xynak hogy megy, hiszen neked úgyis jól.
Ez most inkább a válaszolóknak szól: nem értem miből gondolják itt páran, hogy mindenki a baromi magas és baromi vékony modellekhez akar hasonlítani. Persze mindenki magából indul ki, ugye?;) Én előbb nőttem meg kisebb korunkban, mint az osztálytársaim és mindig "pici" akartam lenni, hiszen lány vagyok. Aztán már beértek szerencsére, sőt, sokan túlnőttek, ami nem nehéz:D És örülök neki, de nagyon, és eszem ágában sincs még egy centivel sem magasabbnak akarni magamat:D ÉS véleményem szerint a tökéletes alak az nem az, ha csont és bőr valaki és nincs csípője meg melle meg karja, hanem a szép feszes, nőiesen izmos lábak, enyhén, nőiesen kidolgozott karizmok, nőies, feszes csípő (vagyis nem fiúalkat), kerek, formás fenék és kerek mellek (kerek lehet kisebb is és nagyobb is). És aki ezt teltnek meg szarnak nevezi, mert esetleg nem 50 kiló, azt csak sajnálni tudom:D De nekem ez a tökéletes, az ideális, a nőies, a szexi és az arányos alak.
A modelleknél a kifutón persze minden más, ott nem tökéletesnek és szexi alakúnak kell lenni, hanem egyszerűen magasnak, és nagyon vékonynak, fiús alkatúnak és jó tartásúnak. (meg persze sok munka de az nem a külsőhöz tartozik). Ennyi.
Aki írta,hogy telt jelzővel illettem a leányzót.....még mindig a modellvilágról beszélünk nem a mindennapi életről.Tudom hogy én elég vékonynak számítok,de még mindig nem a legvékonyabb modellek táborához tartozom akik épp csak annyira képesek,hogy ki a kifutóra meg vissza mert már annyira gyengék.
és lehet hogy neked nincs hasad,neki van.Nem mindenkinek egyforma a testfelépítése.
Mint írtam jártam már külföldön pár hónapig,de családi és tanulmányi okok miatt hazajöttem azt hiszem lesz értelme.És arra hogy miért itt sírok?Épp se kutyám se macskám ezért netezéssel töltöm az időmet és kíváncsi voltam mások véleményére.Vagy itt esetleg ki van kötve,hogy kik regelhetnek?
Felőlem aztán az regel, aki akar:D Nekem tökmindegy, de akkor is az a véleményem, hogy ha annyi modell munkád lenne és ha tényleg annyira jó vagy, akkor magasról leszarnád, hogy az utóbbi évben pár centivel alacsonyabb csajok is bekerültek.
Amúgy azért írtam a modellkedésen kívüli dolgokról is, mert minden 2. válaszoló arról írt.
Ha amúgy sikeres lennék MAGASRÓL. Még 10 év után is:P
Egyébként nem is értem mi a problémád. Az, hogy zavarja a szemedet az a pár nagyobb pocijú modell vagy hogy egy másik csajt választottak és nem téged? Mert szerintem a 2. a bajod. Tedd túl magad rajta, mert attól, hogy leszólod, mert van hasa és 168 centi, attól még neked nem lesz nagyobb sikered. Ez csak egy jótanács mellesleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!