Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyi ideig lesznek menők a...

Mennyi ideig lesznek menők a teltebb, törpe modellek?

Figyelt kérdés

A minap olvastam,hogy ma már nem divat a sovány modell.Aztán tegnap meg is tapasztaltam.175/54-el bontottak velem szerződést vékonyságra hivatkozva.A helyemre felvettek egy lányt 168/53-al.

Szerintetek melyik a jobb.És ha a nagy divatországok még mindig nem merték meglépni,Magyarország miért meri?És vajon mennyi ideig bírjuk tartani magunkat?

Ja és nem akartam ezzel senkit provokálni,leszólni,egyszerűen kíváncsi vagyok a véleményekre.

Válaszokat előre is köszönöm.

2010. jan. 20. 19:12
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
68%
Igen ebben az országban lehet,aki csicska modell,akiket visznek külföldre azok már 172-175 stb. Külföldön Kate moss volt az aki befutott a maga 170 centijével a többi mind elég magas. A 168cm nem törpe,de modellkedéshez nem túl előnyös,de mondjuk ha fotó modell akkor sztem nem lényeg ilyen szinten.
2010. jan. 20. 20:26
 12/34 A kérdező kommentje:
A baj nem azzal van hogy ilyenek a modellek,hanem az,hogy valaki nem bírja ép ésszel azt felfogni,hogy valóban ez egy olyan világ ami a próbababák világa.A modellek azért lettek karcsú magas nők anno,mert a tökéletességet akarták szimbolizálni.NA nem azokkal akiknek a térdkalácsuk a legvastagabb pont a lábukon.Hanem a szép formás lábú nőket ,akiknek gyönyörű homokóra alakjuk van.Az ,hogy a fiúknak mi tetszik itt nem bagyon számít.Az számít,hogy egy már bocsánat a kifejezésért,de teltebb nőn nem mutat úgy mint egy szépen kidolgozott hasún.
2010. jan. 20. 20:28
 13/34 A kérdező kommentje:
ja és őt kifutóra is felvették helyettem.....:(duuurvaaa nagyon.
2010. jan. 20. 20:31
 14/34 anonim ***** válasza:
68%

A modell erről szól: hibátlan, karcsú alak (akin felesleg van, az nem hibátlan, hiába "de jó fogni"), és a szép, vagy különleges arc. Nem kell mindenkinek modellnek lennie, ahogy nem is mindenki szakácsnő, tanár, stb. De ide ezek az elvárások.

Kedves kérdező: ne szomorkodj, keresgélj tovább, inkább külföldön, biztos, hogy megállod a helyed!

2010. jan. 20. 20:34
 15/34 anonim ***** válasza:
64%
A válasz egyszerűm ha annyira irigykedsz zabáld tele magad! :D Én is 168 cm vagyok, marhára nem érzem magam törpének, sőt... Ja és 58 kg. De nem vagyok teltebb kategória! NORMÁL kategória vagyok! Te nem vékony vagy, hanem a MÚLT elvárásainak megfelelő anorexiás p!csa! Legalább Mo. felismerte időben, hogy nem a csontkollekciók az ideálok!
2010. jan. 20. 21:55
 16/34 A kérdező kommentje:
és szerinted M.O.Hol állja meg forradalmárként a divatvilágban???Senki nem fogja idehozni a kellekcióját.Azt meg külön köszönöm neked ,hogy lepics.ztál így ismeretlenül ezzrl igazából magadat minősíted.
2010. jan. 20. 22:07
 17/34 A kérdező kommentje:

a bíztatóknak meg külön köszönet.

Igazából csak oltó válaszokat vártam.

2010. jan. 20. 22:12
 18/34 anonim ***** válasza:
A kifutóra nem engednek senkit 175-180 cm alatt. De fotómodellnek már 165 centisen talán elmehet.
2010. jan. 20. 23:01
 19/34 A kérdező kommentje:
Kíváncsi leszek mi lesz belőle mert én is azt hittem ,hogy így van.Nem véletlen lettem törpe,meg törpilla:)
2010. jan. 20. 23:04
 20/34 anonim ***** válasza:
64%
hallod, én 165/53 vagyok, és VÉKONY!rám a hülye sem mondaná h telt vagyok. sztem te nagyon elvagy tévedve. a te méreteid pedig vészesen kevesek. nem azért bontottak veled szerződést mert "duci" lányok kellenek, hanem azért, mert te már túlságosan is vékony lettél. a vékony én vagyok, 165/53, te anorex beütésű vagy, az már nemcsak simán vékony.
2010. jan. 20. 23:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!