Fiúk, lányok, ti hogy viszonyultok a hófehér bőrszínhez egy lányon? Kort és nemet légyszi!
van akinek nagyon jól áll és van aki meg úgy néz ki, mint egy kísértet (de nem ijednék meg :D)
amúgy soha nem csúfolnék senkit emiatt, akkor se ha neki nem áll jól ez a fehér bőrszín
akinek meg jól áll, azon tetszik
szerintem csúnya:) 50x több bókot kapok, ha le vagyok barnulva. mindegyik ismerősöm megszépül, amikor lebarnul.
16/L
Nekem ilyen van. Őszintén engem nem érdekel, mások mit gondolnak, nekem tetszik, és az én színeimhez nem is áll jól a sötétebb bőr (pedig 3 évig egyfolytában önbarnítóztam, festettem a hajamat, szemöldökömet, jól nézett ki, de az ismerőseim is folyton mondogatták, hogy nem is hasonlítok magamra...)
Szerintem bármilyen bőrszínnel lehet szép egy lány, nyilván egy olaszos típusnak nem állna jól, egy vörös hajúnak meg igen.
Mindenesetre olyanoknak nem ajánlom, akik adnak mások véleményére, mert pláne Mo.-n és nyáron sok buta embernek van túl sok fölösleges ideje, amit beszólogatásra fordíthatnak.
Ellenben sokkal könnyebben megjegyeznek, különleges, és a bőrödnek is jobb, ha maradsz a természetes árnyalatánál (a bőröregedés 80%-ban a Nap miatt van, kimész az utcára, rengeteg szeplős, pigmentfoltos, napfoltos, ráncos, narancsos bőrű nőt/lányt látsz)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!