Miért nevetség tárgya egy hófehér bőrű nő?
Figyelt kérdés
Még ha csak a karját mutatja meg rövidujjú, vagy ujjatlan felsőben, akkor nem annyira ciki. De ha a lábait teszi közszemlére, rögtön szörnyülködnek az emberek.2014. máj. 18. 22:45
1/16 anonim válasza:
Hol az?
Még soha senki sem nevetett ki, pedig a hókábbnál is hókább vagy..
4/16 anonim válasza:
Szerintem sok hófehér bőrű lány van aki nagyon szép.
5/16 A kérdező kommentje:
Ezen mindig röhögnek az emberek, kortól, nemtől függetlenül.
2014. máj. 18. 22:52
6/16 anonim válasza:
Én ezt nem vettem észre hogy nevetnének. Nézd meg pl a japán lányokat, szerintem nagyon sokan jól néznek ki közülük pedig nekik is nagyon fehér a bőrük. Vagy északon is vannak szép szőke fehér bőrű lányok. Szerintem nem ezen múlik a szépség.
7/16 anonim válasza:
"Ezen mindig röhögnek az emberek"
Jó tudni, hogy ezek szerint marslakók között élek. :D
Maximum az aluliskolázott emberek nevetnek ezen.
Megoldás: tanulj és kerülj értelmesebb környezetbe!
8/16 A kérdező kommentje:
Pl. múltkor egy tanári végzettséggel rendelkező, 50-es férfi, aki amúgy finom, kulturált úriember röhögött ki.
2014. máj. 18. 23:13
9/16 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele. Amúgy is attól hogy valaki egy finomkodó majom még lehet bunkó, egy tanári diplomát szerezni amúgy sem csúcsteljesítmény.
10/16 anonim válasza:
Én nagyon fehér vagyok, de még sose nevettek ki emiatt. Anyukám mondja csak mindig, hogy szedhetnék össze egy kis színt, de ennyi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!