Fiúk! Ma már ez nem vonzó/szép?
Sötétszőke, hullámos haj, kék szem, hófehér bőr, 175cm. Ez ma már ennyire kiment a divatból? Mindenhol szolis barna bőrű, mindenféle színüre festett, nyílegyenes hajú, alacsony, nagyon sovány lányokat látni, akiknek 10cm-s agyondíszített műkörmük van. és mindig magassarkúban tipegnek. Neonruhákban járnak, kacsacsőrt vágnak/csináltatnak.
Komolyan ekkora elvárás ez egy lánytól/ nőtől manapság? És ha rajtam nem fog a szoli? Akkor már dögöljek meg magányosan, mert csúnya vagyok?
Persze akinek nem inge nem veszi magára, csak Bp-n élek és nagyon sok ilyet látni.
Lányok is megírhatják észrevételeiket!
A válaszokat előre is köszönöm!
17/l
drágám, akikre te gondolsz, őket hívják r*bancnak :D
attól neked még nem kell úgy kinézned mert sok csaj r*banc
nézz ki úgy ahogy te szeretnél
a normális fiúknak a normális lányok jönnek be
az olyan agyonszolizott r*bancokkal a tapló izomagy srácok jönnek össze úgyis
Ez egy orbitális hülye kérdés.
A másik meg, hogy mi az h nem divat a 175 cm? Szerinted mindenki maga dönti el, milyen magas legyen?
Nem te hol látsz ilyen nőket, de nálunk Miskolcon az Újgyőri és Szondi környékén a főút mellett mindig találni hasonlót.
Nekem maga a szőke, fehérbőr nem jön be. Sötét már-már fekete hajam van, vastag fekete szemöldökkel, ezekkel a paraméterekkel magamhoz illőt választok, vékony kreol csajok közül.
Egy szóval nem mondta senki hogy meg kell halnotok, csupán nem mindenkinek jöttök be
21F
nem kell idiótának lenni, ez a megoldás.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!