Miért sárgulhat be a hófehér építőzselé egy frissen épített körömnél?
Figyelt kérdés
Mire elkészül, nekem sárgásnak tűnik, hiába használok hófehér építőzselét francia véghez. 2MB fényzselét használok .... kezdem azt hinni, hogy ez is lehet az oka, vagy túl vastag a fehér fölött a színtelen réteg? Előre is köszönöm szépen!2013. jún. 11. 13:39
1/10 anonim válasza:
Igen, attól tűnik sárgának, hogy rákened a színtelen zselét (ami szinte sose színtelen, általában mindig sárgák). Ami a legkevésbé sárgít, azok a lilás színű színtelen építőzselék, pl. CN Xtreme clear vagy Pearl OP2, esetleg a kék és zöld árnyalatúak: CN Titanium, pearl aqua technic gel, ilyesmi
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ...... épp ez a bajom, hogy pearl technikai zselét használtam és mégis ....
2013. jún. 11. 15:40
3/10 A kérdező kommentje:
én már csak így hívom a Pearl Aqua Technicet :)
2013. jún. 11. 15:41
5/10 A kérdező kommentje:
kb. 1,5 mm a káh csúcsánál egy jó L-es körömnél (a többi vékonyabb). nem igen kérnek ilyen hosszút, így magamon gyakorolok és most ez nagyon zavar, mert nem szeretném, ha másnál előfordulna.
2013. jún. 11. 22:30
6/10 A kérdező kommentje:
bár lehet, hogy sokat mondtam
2013. jún. 11. 22:37
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget, megoldva! :)
2013. jún. 12. 09:11
8/10 Joy Turner válasza:
És nektek mennyire vált be az aqua technic zselé??? Mert szerintem valami iszonyat szar.
9/10 anonim válasza:
Én azt még nem próbáltam, mert nekem a hard gél a nagy szerelem, és most, hogy kijött belőle a clear, nem akarok mást használni.
10/10 A kérdező kommentje:
Nekem túl hígnak tűnik, jobban szeretek a sűrűbbekkel építeni, de most még teszt alatt, bár egyelőre a (szerintem) hígságán kívül nem rossz.
2013. jún. 16. 17:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!