Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mekkora a legkisebb fültágító?...

Mekkora a legkisebb fültágító? És visszaforr még ha évekig is van benne?

Figyelt kérdés
2010. jan. 19. 15:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
az 5 milis még összeforr ,de van aki azt mondja hogy még a 10 milis is :)
2010. jan. 19. 15:26
 2/5 anonim válasza:
100%

nekem nyolcas csigám van. elvileg 5ig szűkül, és NEM forr (a füllyukak ritkán ofrrnak is be. szóval pölö nekem 6 évig nem volt benne semmi és nem kellett se újraszúrni meg semmi, simán működött), de 20-22 milis is visszaszűkül max egy fél év alatt simán, ha nem hordasz benne t ágeszt, esetleg kisebesedett (haveromnak 14es füle volt, szilikontágesz miatt kisebesett és összeszűkült) viszont ha sebes, összenőhet.

a legkisebb tágító szerintem az 1.6 vagy a 2 milis, tekintve hogy fülyukasztásnál általában 1.3-1.6 milis tűvel/pisztollyal lyukasztanak.

2010. jan. 19. 18:51
 3/5 anonim válasza:
14 röl siman visszament nekem fülbevalólukra, de ujra kitagitottam szinte egyböl ment:)
2010. febr. 1. 14:57
 4/5 A kérdező kommentje:
1 mm a legkiseb utánanééztem
2010. febr. 22. 21:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Sokan okjoskodnak itt nekem van sok fültágítós haverom az hogy mennyitől forr össze attól függ milyen lassan tágitod ha lassan akár 20 felettis ha goyrsan lehet 10 se .
2012. dec. 17. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!