Hogyha vékony vagyok (164 cm és 51 kg) és elkezdek edzeni, tornázni, nem fogok még jobban lefogyni?
Figyelt kérdés
Semmiképp sem szeretnék fogyni,csak formásodni,izmosodni.Genetikailag vagyok vékony.
Mell : 87 cm
Derék : 63 cm
Csípő : 90 cm
Az lenne a célom,hogy a lábam egy kicsit 'vastagabb',izmosabb legyen.
2014. szept. 10. 08:45
1/4 anonim válasza:
Az az etrendtől függ.
Ha izmosodni akarsz akkor napont 2 testsulykg feherje es 5 ttkg szénhidrat kéne..
2/4 anonim válasza:
Nem kell testépítős porokat venned mert teljesen feleslegesek és az egész csak szemét. A lényeg az hogy valóban kell egy jó étrend, lehetőleg féhérjében és szénhidrátban gazdag legyen elsősorban. Aztán jöhet az edzés. Én neked a saját testsúlyos edzést javaslom például a fegyencedzést az elég jó szerintem, könnyű gyakorlatokkal kezdi a dolgokat amit egy egészséges embernek hiba nélkül meg kell tudnia csinálni. És jobb mint a súlyzós edzés, mert természetesebb úton fejleszti az izmaidat így nem gyulladnak azok be, nem lesz semmi komoly baja, és mégis ingyen van mert nem kell kondi bérletet fizetned a könyvet meg internetről letudod tölteni és ennyi. Nézegess blogokat ezzel kapcsolatban, rengeteg nő is csinálja egyébként és be is vállt nekik. A lényeg az hogy nem fogyás céljából csinálod így a kardió edzések, futás, stb... nem igazán szükségesek maximum akkor ha az állóképességed is szeretnéd fejleszteni, de nem kell túlzásokba esni vele.
3/4 anonim válasza:
Ha a kalóriabeviteled nem lesz mínuszban, akkor nem.
Ha vastagodni akarsz, akkor meg egyél többet edzés mellé nyugodtan, szénhidrátot meg fehérjét is.
4/4 anonim válasza:
Te meg abbahagyhatnad a baromsagok terjesztését kettes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!