Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyha vékony vagyok (164 cm...

Hogyha vékony vagyok (164 cm és 51 kg) és elkezdek edzeni, tornázni, nem fogok még jobban lefogyni?

Figyelt kérdés

Semmiképp sem szeretnék fogyni,csak formásodni,izmosodni.Genetikailag vagyok vékony.

Mell : 87 cm

Derék : 63 cm

Csípő : 90 cm

Az lenne a célom,hogy a lábam egy kicsit 'vastagabb',izmosabb legyen.

2014. szept. 10. 08:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Az az etrendtől függ.

Ha izmosodni akarsz akkor napont 2 testsulykg feherje es 5 ttkg szénhidrat kéne..

2014. szept. 10. 09:11
 2/4 anonim ***** válasza:
52%
Nem kell testépítős porokat venned mert teljesen feleslegesek és az egész csak szemét. A lényeg az hogy valóban kell egy jó étrend, lehetőleg féhérjében és szénhidrátban gazdag legyen elsősorban. Aztán jöhet az edzés. Én neked a saját testsúlyos edzést javaslom például a fegyencedzést az elég jó szerintem, könnyű gyakorlatokkal kezdi a dolgokat amit egy egészséges embernek hiba nélkül meg kell tudnia csinálni. És jobb mint a súlyzós edzés, mert természetesebb úton fejleszti az izmaidat így nem gyulladnak azok be, nem lesz semmi komoly baja, és mégis ingyen van mert nem kell kondi bérletet fizetned a könyvet meg internetről letudod tölteni és ennyi. Nézegess blogokat ezzel kapcsolatban, rengeteg nő is csinálja egyébként és be is vállt nekik. A lényeg az hogy nem fogyás céljából csinálod így a kardió edzések, futás, stb... nem igazán szükségesek maximum akkor ha az állóképességed is szeretnéd fejleszteni, de nem kell túlzásokba esni vele.
2014. szept. 10. 10:54
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha a kalóriabeviteled nem lesz mínuszban, akkor nem.

Ha vastagodni akarsz, akkor meg egyél többet edzés mellé nyugodtan, szénhidrátot meg fehérjét is.

2014. szept. 10. 11:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Te meg abbahagyhatnad a baromsagok terjesztését kettes.
2014. szept. 10. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!