Ha egy nagyon vékony lány elkezd tornázni, akkor az segít, hogy legalább valami izom legyen rajta? 20/L
Figyelt kérdés
Eléggé vékony vagyok, és nagyon szeretnék hízni. 171cm magas és 54-55kg. Az a baj, hogy nem tudok sokat enni, a megszokottnál, mert akkor nagyon felpuffadok, fáj a hasam, ráadásul hajlamos vagyok a székrekedésre is. Talán, ahova nagyon szeretnék hízni az a kéz és a láb. A karom nagyon csontos, főleg a csuklóm és a lábaim is elég vékonyak, nem is állnak jól rajtam a szoknyák. Minden másnap végzek comb és fenék erősítő gyakorlatokat, de nem tudom, hogy ez mennyire lesz hatásos a hízást illetően. Mit tudnátok ajánlani, hogy felszedjek pár kilót?2013. jan. 24. 11:44
1/3 anonim válasza:
Izomfejlődéshez enni kell rendesen. Persze nem mindegy, hogy mit, de a mennyiség is fontos. Ha ezt nem tudod kivitelezni, akkor nem lesz változás.
2/3 anonim válasza:
Én is elég vékony voltam, elkezdtem rendszeresen sportolni a mozgás igénye miatt. Küzdősportra kezdem el járni, ahol a másfél órás edzés úgy elvette az energiámat, hogy edzés előtt-után bevacsoráztam. Az izmon kívül szedtem fel egy kis zsírt is emiatt. Úgyhogy, ha a megfelelő sportot választod, akkor 1-2 hónap alatt látványos lehet az eredmény
3/3 anonim válasza:
Szerintem egyél minnél többször és kezdjed el a fegyencedzést. Ez 1 hasznos, kevésbé fárasztó edzésmód és könnyen felszedhetsz pár kilót. Én 3 hét alatt 2,5 kg izmot szedtem fel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!