Mi segítene abban hogy ne legyenek pálcikalábaim? Futás?
Torna? Milyen?
Figyelt kérdés
Már nagyon idegesít hogy folyton megbámulnak és nem tudom mit csináljak. Az osztályban sok vékony lány van de a lábuk normális. Nagyon vékony vagyok és a lábam is. Örököltem. A futáson kívül van valami más módszer? Futásnál mennyi időt ajánlanátok? (12. éves lány 6-os)
Az úgy para dirtyboy,hogy egy 12 éves lánynak konditermet javasolsz.:D Legtöbb helyen 18-as a korhatár,de legalább 14..:D Otthon próbálj meg tornázni,biztos van a neten csomó ilyen női fitness videó lábra is. Pl Rubint rékás stb.
2012. dec. 31. 19:28
4/10 dirtboy válasza:
hú gecc tényleg jó hogy szólsz,nem is néztem hogy hány éves.
megmondom őszintén a futáson kívül van e valami jó módszernél nem olvastam tovább.
12évesen még nem kell aggódni a comb vastagsága miatt,a fejlődésed még most fog beindulni még akár milyen is lehetsz 18-20éves korodra.
lehet 16évesen már tokéletes lábad lesz anélkül hogy bármit is csinálnál vele pl futnál vagy más sportot űznél.
szóval no para.
2012. dec. 31. 19:46
5/10 anonim válasza:
nah szóval megint 2 órát kell irnom mert senki nem érti meg :D de nem baj :) attól füg mi akarsz lenni 6 ajtós szekrény vagy egy szálkás gyerek
mivel te lány vagy ne erőltesd megad :D
:)
de csinálhatsz szabályos gugolást ( fegyenc edzés könyv segit meg a youtube )
mag mondjuk táncolj meg stb olyan sportokat amik megmozgatják a lábakat mondjuk korcsoja :D attól kecses lábaid lesznek
2012. dec. 31. 22:22
6/10 anonim válasza:
ez nem telt 2 órába de valaikor volt 1 óra
2012. dec. 31. 22:23
7/10 boboooka válasza:
nekem is nagyon vékony lábaim voltak,és elkezdtem kézilabdázni,és hát most eléggé jól néz ki a lábam. 1éve.!
2013. jan. 1. 10:21
8/10 N0rbi04 válasza:
Azért a sport szerintem nem árt. Enni kell rendesen, nem diétázni meg stb, mert sokan azt hiszik attól lesz jó alakjuk. Otthon meg guggolás, fekvőtámasz, lábemelés.
2013. jan. 1. 16:29
9/10 anonim válasza:
Szerintem teljesen normális, ha egy 12 éves lánynak pálcika lábai vannak. Serdülőkoran ez változni fog. Áltisós osztályomból, azok a lányok, akik ilyen fiatalon nem vékonyak voltak, azok később formátlan nagydarabokká váltak. Nyugi.
2013. jan. 1. 20:38
10/10 anonim válasza:
együk a szívedet :DDD
csak kajálj egész nap oszt hízol :) nem kell dömperlábúnak lenned 12 évesen :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!