Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lehetnék ilyen paraméterekkel...

Lehetnék ilyen paraméterekkel fotómodell?

Figyelt kérdés

170 cm magas, 53 kiló vagyok.

Mell: 85 cm

Derék: 66 cm

Csípő: 89 cm

Az arcom szerintem nem igazán szép (bár sokan mondták, de én nem tartom annak), de egyedi, érdekes, és viszonylag arányos.

2010. jan. 17. 01:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
ha egy két komolytalan munkát szeretnél menj egy modelliskolába fizess egy raklap pénzt ott bárkiből lehet modell.
2010. jan. 22. 18:13
 12/16 anonim ***** válasza:
2010. jan. 22. 18:16
 13/16 anonim ***** válasza:

17:43 .gratgratgratgrat :D

akkora ISten vagy hogy fáj :O

2010. jan. 22. 18:25
 14/16 A kérdező kommentje:

Nekem meg a 79%-os válaszoló hülyesége fáj!!! Meg a kérdés, amit belinkelt...

"Modellvilág" ide vagy oda, nem vagyok telt (sokan illettek már a fogpiszkáló jelzővel), akárhogy nézzük, XS-es vagy S-es méret kell, és a legtöbb ruha jól mutat rajtam, a BMI-m meg 18, tehát akárhogy nézzük, nem vagyok sem törpe, sem duci. Egy szóval sem mondtam, hogy a kifutóra szeretnék kerülni, nem érdekel az ilyesmi, mert egyetemre szeretnék menni. Csak néha egy KIS plusz pénz jó lenne egy-egy komolytalan melóért. Nem ebből akarok megélni!!! (kifutóra tudom amúgy, hogy kevés a 170 cm, de fotómodellkedéshez nem. különben meg ez a magasság jóval az átlagmagasság felett van, tehát semmiképp nem törpe.)

2010. jan. 22. 18:55
 15/16 anonim ***** válasza:
mit kell egyből verni a nyálad......én nem támadás képp linkeltem be pihent agy hanem hogy lásd hogy a mai állás szerint elmehetsz......komolytalan modellnek legjobb vagy hogy egyből hülyézel.....
2010. jan. 22. 19:18
 16/16 A kérdező kommentje:
Jól van, bocsi, akkor félreértettelek.:(
2010. jan. 22. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!