Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szeretnék modellkedni, de...

Szeretnék modellkedni, de csak mint fotomodell, semmi kifutó. Hol tudnám kipróbálni magam, lehetőleg Szombathely körül?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 16 éves lány vagyok, őszben töltöm a 17. életévemet. Szeretnék modell lenni, mert úgy gondolom, hogy ehhez elég jó testem van, az arcom sem olyan húderonda arcom. néhány méretet leírok:

Magasság: kb 170cm

Súly: 49-50kb között ingadozó

a lábaim hosszúak és karcsúak, talán egy kicsit vádlim izmosabb, de nem vészes. a nadrágok/szoknyák, amiket hordok: 27/8-asak.

A pólóim S/M méretűek, kicsit széles csípő, a vállam is kicsit széles, de nem feltűnő.

Melleim: 80/B-s melltartókat hordok

Vékony kezek, karcsú derék. És arányos testalkatom van.

Kb. olyan testem van, mint Giginek a VV műsorból. Nos, fiúk, gondolom nem hagytátok ki a mai adást, úgyhogy talán el tudjátok képzelni, csak a melleim nem olyan nagyok. Barátom többször megjegyezte, hogy szép, formás melleim vannak, pedig nem is látta őket(csak felülről), és csak pólón keresztül érintette.

hajam:

[link]

frufru nélkül, vagy inkább ehhez hasonlít: [link]

kék szemeim vannak, egyedül az orrom zavar kicsit, túl nagynak találom, és a füleim kicsit elállóak(nem durván, max pár mm, nem durva).

az ajkaim is dúsak, "csókos szám" van:)

Nos, szerintetek? lehet esélyem?

ha valaki tud vmi jó helyet, ahol nem kell fizetni, akkor küldhet privit:)

2011. febr. 11. 19:51
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!