Hol tudok ilyen cuccokat venni? /Szombathely, vagy internet?
Figyelt kérdés
ezen a kék póló, nagyon tetszik és tényleg annyi amennyi ott van?
internet, vagy szombathelyen hasonló? 14 vagyok úgyhogy nincs drága cuccokra pénzem, amúgy sem venném meg. az ing is tényleg ennyibe kerül?
ez a sárga pulcsi, tényleg 3000ft sincs? a kitűző is tök tezsik :)
kérlek segíts, nem nagyon vagyok tisztába ezekkel a dolgokkal :)
2011. ápr. 20. 22:42
1/5 anonim válasza:
New Yorker
Ott csak ilyen stílusú, és majdnem ugyanilyen cuccok vannak.
2/5 A kérdező kommentje:
úú, ott tuti nem veszek :D mindenkin olyat látok, és szeretek különc, és más lenni.
KÉREK VÁLASZOKAT!! PLSSS
2011. ápr. 20. 23:00
3/5 anonim válasza:
Olyan kockás inget láttam az Ázsiában Pécsen. Pont ugyanolyan volt. És én is még a NewYorker-t tudom ajánlani, ott ilyesmi ingek és pólók is voltak. Meg ha már vennél olyan kék pólót, akkor nem lennél annyira egyedi, mert tényleg nagyon divat az ilyen mintás poló.
4/5 anonim válasza:
hát az a baj, hogy ezekkel a cuccokkal nem leszel egyedi vagyis ahogy te mondtad "különc". tömegruhák, szóval :)
5/5 A kérdező kommentje:
áááááááááááááá:@ hülyelánygyerekek -.-
akkormá nem is kell -.-
2011. ápr. 21. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!