Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hol vehetek MAC szemhéjfestéke...

Hol vehetek MAC szemhéjfestéket, palettát? Vidéki vagyok, főleg az internet érdekelne.

Figyelt kérdés
2009. máj. 29. 16:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

www.mac.co.uk

www.mac.com

Ha ezeken kivul talalsz vhol (pl vatera, ebay,...)az tobb mint valoszinu,h kamu!

2009. máj. 29. 16:29
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

bocsi, elirtam, tehat:

www.maccosmetics.com

www.maccosmetics.co.uk

2009. máj. 29. 16:42
 3/8 A kérdező kommentje:
Nembaj megtaláltam. Az viszont elkeserít, hogy rögtön külföldi oldallal indítasz. Itt az országban nem lehet boltban kapni? Amúgy te már rendeltél külföldről, mert én abban sem vagyok biztos, hogy én tudnék. :)
2009. máj. 29. 16:49
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
De lehet,csak ok nem foglalkoznak internetes rendelesekkel. Van Mac bolt a Vaci utcaban es az Arena Plazaban is Bpesten.
2009. máj. 29. 16:56
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
En egyebkent kulfoldon elek es neten rendelek, szerintem neked is menni fog :)
2009. máj. 29. 16:57
 6/8 A kérdező kommentje:

Majd egyszer én is kipróbálom, mert sokminden van amit megrendelnék, de egyenlőre nem tudom , hogy kell...

Meg félek megadni az adataimat, sőt az én kártyám nem jó internetes vásárláshoz jut eszembe.

Akkor majd ha pesten járok, bevásárolok :)

2009. máj. 29. 17:10
 7/8 anonim ***** válasza:

Sziasztok

Én is pont így vagyok :)

Vidéki vagyok, de nagyon vágyom már legalább 1-2 mac szemfestékre. Igaz, nekem drága, de 1-2 darabot akkor is szeretnék venni, pl. a "pigment" nagyon sokáig elég. És megérné a minősége miatt is.

Pár napja néztem Budapesten 2 helyen is kapható, az egyik a Váci utcában van a másikra nem emlékszem, de aki előttem leírta szerintem biztos jól tudja :)

Épp emiatt akarok regisztrálni a teszveszre, mert rengeteg mac-et láttam fent és nem néztek ki kamunak rendes csomagolása is volt meg minden.

De nem tudok hogy kell az oldalt használni, a szabályzatot se sikerült felfogni :)

Ja és akkor kérhetem el anyukám kártyáját, mert nekem nincsen.

Netről jó lenne rendelni, de én sem szivesen kezdek így bele, és akkor ahhoz hozzá jönnek még költségek...

Úgy néz ki nemsokára feljutok pestre, akkor majd szerintem bevásárolok. Vagyis bemegyek az üzletbe elájulok, majd órákig csorgatom a nyálam aztán veszek 1-2 darabot aztán sírva jövök ki, hogy többet nem vehetek. :))))

Amúgy szerintem marad a teszvesz vagy a vatera. De én még palettát nem láttam, csak külön szemfestékeket.

2009. máj. 30. 04:31
 8/8 fanni929 válasza:
amik a vateran vannak 120-as mac paletták...nos a macnek nincsenek nagyon palettái, csak ha kihoznak egy új kollekciót. (pl.: Hello Kitty ) már én is nagyon szeretnék eljutni a macbe, csak én is vidéki vagyok. nem tudjátok hogy hol van németországban mac?
2011. ápr. 14. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!