Hol vehetek MAC szemhéjfestéket, palettát? Vidéki vagyok, főleg az internet érdekelne.
www.mac.co.uk
www.mac.com
Ha ezeken kivul talalsz vhol (pl vatera, ebay,...)az tobb mint valoszinu,h kamu!
bocsi, elirtam, tehat:
www.maccosmetics.com
www.maccosmetics.co.uk
Majd egyszer én is kipróbálom, mert sokminden van amit megrendelnék, de egyenlőre nem tudom , hogy kell...
Meg félek megadni az adataimat, sőt az én kártyám nem jó internetes vásárláshoz jut eszembe.
Akkor majd ha pesten járok, bevásárolok :)
Sziasztok
Én is pont így vagyok :)
Vidéki vagyok, de nagyon vágyom már legalább 1-2 mac szemfestékre. Igaz, nekem drága, de 1-2 darabot akkor is szeretnék venni, pl. a "pigment" nagyon sokáig elég. És megérné a minősége miatt is.
Pár napja néztem Budapesten 2 helyen is kapható, az egyik a Váci utcában van a másikra nem emlékszem, de aki előttem leírta szerintem biztos jól tudja :)
Épp emiatt akarok regisztrálni a teszveszre, mert rengeteg mac-et láttam fent és nem néztek ki kamunak rendes csomagolása is volt meg minden.
De nem tudok hogy kell az oldalt használni, a szabályzatot se sikerült felfogni :)
Ja és akkor kérhetem el anyukám kártyáját, mert nekem nincsen.
Netről jó lenne rendelni, de én sem szivesen kezdek így bele, és akkor ahhoz hozzá jönnek még költségek...
Úgy néz ki nemsokára feljutok pestre, akkor majd szerintem bevásárolok. Vagyis bemegyek az üzletbe elájulok, majd órákig csorgatom a nyálam aztán veszek 1-2 darabot aztán sírva jövök ki, hogy többet nem vehetek. :))))
Amúgy szerintem marad a teszvesz vagy a vatera. De én még palettát nem láttam, csak külön szemfestékeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!