Lehetnék ilyen paraméterekkel fotómodell?
170 cm magas, 53 kiló vagyok.
Mell: 85 cm
Derék: 66 cm
Csípő: 89 cm
Az arcom szerintem nem igazán szép (bár sokan mondták, de én nem tartom annak), de egyedi, érdekes, és viszonylag arányos.
SAjnos nem.Minimum 173 cm-nek kell lenni.És olyan hogy fotómodell nincs, ha igazán befutott akarsz lenni, a kifutón is jónak kell lenned.
Ebben a videóban elmondanak sok mindent:
Viszonylag edzett vagyok, mindig sportoltam valamit életemben. Nincs narancsbőröm, szolizom is valamennyit, ezért van egy kis színem is.
De jó, hogy szóltok, hogy vaskos a derekam.XD
hát ja ma már ez az alap mert a mi kis országunk szeretne elsőként belemenni a játékba,hogy teltebb nőket vegyen fel......Velem is szerződést bontottak vékonyságom miatt.175/54....
PErsze ezzel mit fognak elérni???NAgy divatcégek ide bemutatót nem hoznak mert nem M-es lányokra tervezik azokat a darabokat.Szóval kedves kérdező lehetsz,mert ma már minden második lányt felvesznek modellnek,kíváncsi leszek egy év múlva mi lesz ebből.
Nem az az életcélom, hogy modellkedéssel keressem a kenyerem, de egy-két komolytalan alkalmi munkát bevállalnék.
Amúgy előzőnek:én pl nem M-es, hanem XS-es, vagy S-es ruhákat hordok.
nem vagy elég magas szerintem .én minimum 10 centivel vagyok Nálad magasabb .és nekem mindenki mondja h menjek el izzéééé modellnek :D
hát mondjuk vigyázz mert azok drogosak lesznek meg ilyenek .
az elmondottak alapján amúgy viszonylag ideális lennél ...
"mindenki mondja h menjek el izzéééé modellnek :D
hát mondjuk vigyázz mert azok drogosak lesznek meg ilyenek ."
IQ = 0
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!