Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lehetnék ilyen paraméterekkel...

Lehetnék ilyen paraméterekkel fotómodell?

Figyelt kérdés

170 cm magas, 53 kiló vagyok.

Mell: 85 cm

Derék: 66 cm

Csípő: 89 cm

Az arcom szerintem nem igazán szép (bár sokan mondták, de én nem tartom annak), de egyedi, érdekes, és viszonylag arányos.

2010. jan. 17. 01:00
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
40%
66 az elég sok....nem lehet valami homokóra alkotod.Azt szokták mondani hogy 90-60-90.ha valamelyik fölé megy röpül.Bár amennyire felhígultunk még akár szerencséd is lehet.
2010. jan. 17. 01:07
 2/16 anonim ***** válasza:
Fotómodell simán lehetsz az adatok szerint. Viszont ha nem vagy mellé kellően edzett, sportos, és nincs tökéletes bőröd akkor esélyed sincs komolyabb munkára.
2010. jan. 17. 01:37
 3/16 anonim ***** válasza:
10%
Szerintem is sok a 66cm-es derék a melledhez, nekem majdnem 10cm-rel kisebb a derekam és a mellem nagyobb a tiédnél.
2010. jan. 17. 02:14
 4/16 anonim ***** válasza:

SAjnos nem.Minimum 173 cm-nek kell lenni.És olyan hogy fotómodell nincs, ha igazán befutott akarsz lenni, a kifutón is jónak kell lenned.

Ebben a videóban elmondanak sok mindent:

[link]

2010. jan. 17. 10:42
 5/16 A kérdező kommentje:

Viszonylag edzett vagyok, mindig sportoltam valamit életemben. Nincs narancsbőröm, szolizom is valamennyit, ezért van egy kis színem is.

De jó, hogy szóltok, hogy vaskos a derekam.XD

2010. jan. 17. 12:39
 6/16 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonlók az adataim, csak a derék olyan 63-64 körül van, de én így is nagyon vékony vagyok. És 2x is felkínálták már a lehetőséget, hogy modellkedjek. Persze ezek gagyibb munkák lettek volna, ha híres akarsz lenni, a 90/60/90 szinte alap.
2010. jan. 19. 17:46
 7/16 anonim ***** válasza:

hát ja ma már ez az alap mert a mi kis országunk szeretne elsőként belemenni a játékba,hogy teltebb nőket vegyen fel......Velem is szerződést bontottak vékonyságom miatt.175/54....

PErsze ezzel mit fognak elérni???NAgy divatcégek ide bemutatót nem hoznak mert nem M-es lányokra tervezik azokat a darabokat.Szóval kedves kérdező lehetsz,mert ma már minden második lányt felvesznek modellnek,kíváncsi leszek egy év múlva mi lesz ebből.

2010. jan. 20. 19:07
 8/16 A kérdező kommentje:

Nem az az életcélom, hogy modellkedéssel keressem a kenyerem, de egy-két komolytalan alkalmi munkát bevállalnék.

Amúgy előzőnek:én pl nem M-es, hanem XS-es, vagy S-es ruhákat hordok.

2010. jan. 20. 19:49
 9/16 anonim ***** válasza:
0%

nem vagy elég magas szerintem .én minimum 10 centivel vagyok Nálad magasabb .és nekem mindenki mondja h menjek el izzéééé modellnek :D

hát mondjuk vigyázz mert azok drogosak lesznek meg ilyenek .

az elmondottak alapján amúgy viszonylag ideális lennél ...

2010. jan. 22. 17:25
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

"mindenki mondja h menjek el izzéééé modellnek :D

hát mondjuk vigyázz mert azok drogosak lesznek meg ilyenek ."

IQ = 0

2010. jan. 22. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!